- Форум
- На дозвіллі
- Культура та мистецтво
- Фотографія
- Власники фотоапаратів з байонетом Minolta AF відгукніться!
Власники фотоапаратів з байонетом Minolta AF відгукніться!
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
19 вер. 2014 14:42 #93685
від Dj Os
Як я вже писав
придбав собі зеркалочку Sony Alpha SLT-A65
. З кітом награвся вдосталь, зрозумів для чого мені пригодиться і тепер продовжую пошуки об'єктивів під мої потреби.
Придбав у китайців перехідник на старі зенітовські обєктиви і ось вже пару тижнів ганяю
Дуже класний портретник я вам скажу, скло вміли робити за рядянських часів. Звичайно не без огріхів, але має свій характер та окрас.
Взагалі я спочатку думав, шо буду мати гемор з Minolta AF, але я виявилось навпаки, можу дуже зекономити. До мого апарату підходять всі старі легендарні японські обєктиви від Konica Minolta, реально купити навіть телеоб'єктив за 600 грн. Але перед тим як замовляти їх, хотілось би щось поюзати. Звичайно шанс малий, але може хтось такими користується?
Взагалі варто вам показувати приклади фото, які вийшли на геліос?
Придбав у китайців перехідник на старі зенітовські обєктиви і ось вже пару тижнів ганяю
Дуже класний портретник я вам скажу, скло вміли робити за рядянських часів. Звичайно не без огріхів, але має свій характер та окрас.
Взагалі я спочатку думав, шо буду мати гемор з Minolta AF, але я виявилось навпаки, можу дуже зекономити. До мого апарату підходять всі старі легендарні японські обєктиви від Konica Minolta, реально купити навіть телеоб'єктив за 600 грн. Але перед тим як замовляти їх, хотілось би щось поюзати. Звичайно шанс малий, але може хтось такими користується?
Взагалі варто вам показувати приклади фото, які вийшли на геліос?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
19 вер. 2014 15:22 #93686
від Anykey
Відповідь від Anykey у темі Власники фотоапаратів з байонетом Minolta AF відгукніться!
Звичайно, показуй. Геліос, як старий кінь, борозди не портить ). Цікаво побачити його в зв'язці з сонькою.Dj Os пише: Взагалі варто вам показувати приклади фото, які вийшли на геліос?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
19 вер. 2014 15:33 #93687
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Власники фотоапаратів з байонетом Minolta AF відгукніться!
Ці користувачі подякували: Anykey
- Anykey
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
22 вер. 2014 10:38 #93708
від Anykey
Відповідь від Anykey у темі Власники фотоапаратів з байонетом Minolta AF відгукніться!
Якшо я не помиляюсь, це в тебе Геліос 44-2 заводу "Юпітер", Валдай. Експозиція нормально міряється на автоматі? І звичайно, цікаво було б побачити приклад портретної зйомки.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
22 вер. 2014 17:31 #93712
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Власники фотоапаратів з байонетом Minolta AF відгукніться!
Так це він....з експозицією проблем немає...портрет згодом викладу
- Форум
- На дозвіллі
- Культура та мистецтво
- Фотографія
- Власники фотоапаратів з байонетом Minolta AF відгукніться!
Час відкриття сторінки: 0.068 секунд