Цензура на форумі!!
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
18 трав. 2017 12:55 #112685
від Dj Os
А Івану та його прибічникам скажу наступне, якщо у вас особисті образи на когось, то висловлюйте їх тій людині особисто. Вже і так перетворили його на якесь хейт комюніті.
Відповідь від Dj Os у темі Не пишите плохого на форуме, а то админ забанит!
Дякую тобі за твою думку Шкода, що вона мені нецікава.Anykey пише: Це більш схоже на відмазки ображеного школяра, а не на відповідь модератора.
А Івану та його прибічникам скажу наступне, якщо у вас особисті образи на когось, то висловлюйте їх тій людині особисто. Вже і так перетворили його на якесь хейт комюніті.
Тема заблокована.
- либерман
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
18 трав. 2017 13:39 #112689
від либерман
Відповідь від либерман у темі Цензура на форумі!!
Може комусь iз владних кабiнетiв не подобаеться позицiя активного користувача? Давайте всiх заблокуемо! Навiщо мiсту ресурс де не можна висловлювати власну думку рiзнючу вiд владноi?
Тема заблокована.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
18 трав. 2017 14:00 #112691
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Цензура на форумі!!
При чому тут владні кабінети? Іван кидався лайном на адресу звичайного магазину. Ну висловив ти свою думку раз, ну другий, але пхати в кожен пост свої особисті образи нічого. Форум не для анонімного поливання лайном
Тема заблокована.
- myron
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
18 трав. 2017 22:25 #112703
від myron
Відповідь від myron у темі Не пишите плохого на форуме, а то админ забанит!
Нічого мені не дійшло! Моя особиста думка яка була така й лишилась про ту кантору!!! Спор на форуме — это все равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил — ты все равно ацтой? Пане модератор та контора вам як рідня хата? Потрібно бути нейтральним по відношенню до всіх користувачів форуму а не вашими і нашими! Написавби я Б.вітер поганий Ви теж банили?
Тема заблокована.
- myron
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
18 трав. 2017 22:28 #112704
від myron
Відповідь від myron у темі Не пишите плохого на форуме, а то админ забанит!
Хоча яка різниця кожен лишився при своїй думці з повагою Віктор Мирончук!
Тема заблокована.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
18 трав. 2017 22:45 #112706
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Не пишите плохого на форуме, а то админ забанит!
Я нейтральний, але коли починають брехати та наговарювати на людей, терпіти не буду. Саме через те що я в курсі ситуації, я можу робити такі висновки.
Тему закрито
Тему закрито
Тема заблокована.
Час відкриття сторінки: 0.056 секунд