Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Михайло Ворончук пише: Все - це що? Скажіть, дуже хочу це почути наостанок
Dentist пише: Загалом усі написали брєд))))
Шо ти мелеш?Symbioz пише:
Михайло Ворончук пише: Все - це що? Скажіть, дуже хочу це почути наостанок
Ну як на мене, все - це, як написав Дент "а люди то його за клоуна будуть тримати після такої писанини".
Твій склад ніяк не Шевченківський, і іноді навіть суть твоєї писанини не можна зрозуміти.
Я то розумію, що зомбування безслідно не проходить... проте мо надія ще є... можна піти посповідатись до церкви, я так думаю ти хрещений ще в православній церкві, покаєшся, бог простить) Не ображайся - дружня порада)
Нє, це добре що взагалі Саша цю тему створив. Щось такого мені сьогодні і треба було.Некремлебот пише: Люди, ви не ображайтесь, але вже трохи задовбало що кожна розмова з Михайлом переходить в русло зривання оков зі свідків Ієгови. Краще дійсно зустрітись і горілки тяпнути)))
Михайло Ворончук пише: Шо ти мелеш?
Я ж не тебе питав. Взагалі-то як тільки я посповідаюсь у церкві - хтось тут отримає важкі тілесні. Моли свого бога щоб цього ніколи не сталося.
Некремлебот пише: Люди, ви не ображайтесь, але вже трохи задовбало що кожна розмова з Михайлом переходить в русло зривання оков зі свідків Ієгови.
Одне питання - коли? Я - за. З тостами і цоканням, з циганами і ведмедями)Некремлебот пише: Краще дійсно зустрітись і горілки тяпнути)))
Я ше нікуди не вихожу, і добре я знаю ваше "за" - як Островського потім буду по місту виловлювати. Де завтра зустрічаємось? І коли?Symbioz пише:
Михайло Ворончук пише: Шо ти мелеш?
Я ж не тебе питав. Взагалі-то як тільки я посповідаюсь у церкві - хтось тут отримає важкі тілесні. Моли свого бога щоб цього ніколи не сталося.
Я за, тільки ж ти зауваж....
Я ше нікуди не вихожу, і добре я знаю ваше "за" - як Островського потім буду по місту виловлювати. Де завтра зустрічаємось? І коли?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua