Проблемы с форумом
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Думаю, проблема не в клієнті. Повідомлення доходить на сервер, воно світить як "останній допис" в темі, в профілі пише "Anykey додав нову відповідь", але реально повідомлення можна прочитати лише через якийсь час. Таке було вже кілька разів на протязі кількох років.Dj Os пише: Які у вас браузери? Якими антивірусами користуєтесь? І чи користуєтесь адблоком?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Staruy
- Користувач заблокований
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
Второе: пока набивал пост - разлогинился. И пост улетел в никуда. Это нормально? 10 минут карябать буковки на ветер.
ПС. И с какого бодуна даже если аддблок виноват я должен чего то отключать? может еще антивирус удалить? тем более это происходит не каждый раз, а аддблок включен всегда. смотрите на своей стороне.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
За адблок я спитав не дарма, раніше були скарги на роботу розділу оголошень, виявилось що в одному випадку був винен касперський 2014, в іншому адблок.
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Dj Os пише: Тобі як людині яка замається компами має бути відомо не менше мого, щоб вирішити цю проблему її потрібно відтворити у себе. Жодних проблем з якими ти стикаєшся я не помічав, у мене як і в багатьох інших все працює гаразд. Так що можна зробити висновок що є певна проблема на стороні деяких користувачів.
За адблок я спитав не дарма, раніше були скарги на роботу розділу оголошень, виявилось що в одному випадку був винен касперський 2014, в іншому адблок.
Тиха ша девчонкі не сортєсь.
Давайте поетапно всё ізуічм, для начала ОС какой у Вас провайдєр? І Какіє провайдєра у страждущіх?
У мєня Датагруп. Хром, 7ка, адблок, глюкі не такіе как в пожілого а другіє, іногда тупнякі по мінуте, бліже как у колбаснєга, у ніво тожє датагруп, в другом районе города.
Сообщіте у каво глюкі какіє у вас провайдєра.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
- Staruy
на других сайтах проблем нет.
почему разлогинивает в процессе набивания поста?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Staruy