Чи варто повернути форум на phpBB, ...
Опитування: Чи варто змінити двіжок форуму? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Так |
|
10 | 71.4% |
Ні |
|
4 | 28.6% |
Загальна кількість голосів: 14 ( Si Rozha, muko, admin, Filini, ARTIST ) Детальніше | |||
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні |
- Lego
- Платиновий учасник
Просто если сосредоточиться на рюшечках, то и тупить будет вечно.
Народ хочет скорости. В чате уже написали много.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Lego
- Платиновий учасник
Чувак, а нафига тебе это разуметь? Если все дружно этого хотят! Просто нужно сделать это и всё! Вот тебе и секрет популярности.Dj Os пише: А набіса світові швидкості нерозумію? Время создания страницы: 0.499 секунд я гадаю цілком нормальний результат.
Если основным местом "тусовки" является форум, так нужно сделать чтобы он летал, без глюков. А ежели кому-то нужно что-то больше, то для этого уже есть соответсвующие разделы, где много всяких примочек и не все так быстро. Кроме этого, Почему бы не сделать трансляцию ленты на ту же стену группы в ВК? Да и саму ленту как я уже не раз сказал сделать продуманней. Мне лично не нужна строка на пол страницы со статусом, а вот ближайшее культурное событие в топе - для меня актуально. И т.д.
- Lego
- Платиновий учасник
Для меня достаточно пары знакомых ников, чтобы форум снова стал "родным"
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Lego
- Платиновий учасник
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
0.499 час генерації + час віддачі клієнту сторінки + час завантаження усієї статики + час виконання скриптів і виходить кілька секунд. І не треба казати що в нас залізо слабке. Оптимізувати і під нього треба, а не під ксеони/оптерони...Dj Os пише: А набіса світові швидкості нерозумію? Время создания страницы: 0.499 секунд я гадаю цілком нормальний результат.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Так пишуть-ж що ВСЕ.... НЕ раз писали... От наприклад зараз не можу із списку в пост смайлик додати...Dj Os пише: Тільки і чую "глючить, тормозить, не працює"...а як вам питають шо саме то мовчите. У мене якшо шось "глючить, тормозить, не працює" то я пишу або на форумі або в чат підтримки і вирішую питання.