- Дописи: 385
- Подяка отримана: 87
Dentist пише: Якась "сволота" натикала мені мінусів))))) мені то фіолетово на репутацію, але весело то як, сидіти і клацати мінус)))) манах, ета ти надєлал ділов?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
а за тебе забулись?)printf пише: Так то оно так , да вот только огромную репутацию наклацали несколько активных пользователей друг другу .
Статистику по репутации Dj Os в студию .Dj Os пише: Не можна наклацати друг другу. Движок форума такі тєлодвіженія блокує. Як в минулому форумі так і тут.
Я там себе сам очень много наклацал , это было лет пять назад . Потом форум глюканул репутация у не сильно активных пропала и я потерял к ней интерес , истина дороже .Dentist пише:
а за тебе забулись?)printf пише: Так то оно так , да вот только огромную репутацию наклацали несколько активных пользователей друг другу .
Ты смотри, тут за меня ещё помнят))))Dentist пише: Якась "сволота" натикала мені мінусів))))) мені то фіолетово на репутацію, але весело то як, сидіти і клацати мінус)))) манах, ета ти надєлал ділов?
Monax пише:
Ты смотри, тут за меня ещё помнят))))Dentist пише: Якась "сволота" натикала мені мінусів))))) мені то фіолетово на репутацію, але весело то як, сидіти і клацати мінус)))) манах, ета ти надєлал ділов?
А что, можно вот так вот сидеть и репутацию скидать?))
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua