Набір модераторів 2011. Голосування
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- LuK
- Адміністратор
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
- IIIkinep
- Платиновий учасник
Ну правильно! Хай потикає ):bd:Я ж тобі нічого не кажу як ти Морковкі потикав.І ще одне,ми не флудим.Я не пишу нічого серйозного,бо це у вас викликає припадки агресії.Dj Os;63267 пише: Проголосував би ще за Люк, але вона буде потакати Шкіперу як завжди у всьому. А таким флудерастам як дантіст, шкіпер, яруто я би модераторства не дав, вже досвід був. Нічого хорошого з того не вишло, флудили і дальше, тільки іншим не давали
я так зрозумів, поки мене не було то Люк назначили моєю "кришою"?Toha;63287 пише: тоді шкіпер буде флудити,но будем багато знати правди про інших,її не поставлять,бо бояться
в людей графік нормально спланований.Діло не в модераторстві,в мене зараз нема ні часу, ні бажання... Я просто веселюсь )) так що свої голоса я би комусь навіть перекинув))Монаху наприклад )Так само як і діло в не націоналістах))Я просто врівноважаю шанси 2 "таборів"Vent;63283 пише: Делать просто людям нехер
- LuK
- Адміністратор
так......вже майже усунуто 2-го конкурента:bi::bi::bi:Монах не дремлет:ag:IIIkinep;63525 пише: так що свої голоса я би комусь навіть перекинув))Монаху наприклад )
- Відвідувач
Не дремлю...Где ваш главный закапьёрщик, пора за него браться... ПыС. Шкипер, спасибо, но не стОит)))LuK;63546 пише: так......вже майже усунуто 2-го конкурента:bi::bi::bi:Монах не дремлет:ag:
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- LuK
- Адміністратор
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- LuK
- Адміністратор
а я розбаню))):af:IIIkinep;63623 пише: Філіні я не знаю))а Алоїсу я би відав голос,але він ж мене забанить.))
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Дякую, Шкіпере. Не бійся, не забаню - я ліберал, за 17 років педстажу не поставив жодної двійки. Але все одно не голосуй, бо на модерство часу ніц нема. Клята робота відволікає від флуду:bh::bh::bh:IIIkinep;63623 пише: Філіні я не знаю))а Алоїсу я би відав голос,але він ж мене забанить.))
Не бійся!