Набір модераторів 2011. Голосування
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
В мене все так само.все залежить від співрозмовника, але все ж таки для мене більш зручна та комфортна російська.
- Відвідувач
Мне вообще кажется что есть человек, который отдал голоса вообще всем сразу, в виде эксперимента)))) А что, обнародовал свои голоса и проаргументировал один я? Нда, поспешил(((((T-S;63110 пише: От мені цікаво хто за Алоїса проголусував?:ag:Чи він сам за себе?
Добавлено в 17:02
Предыдущее сообщение было написано в 17:02
Аналогично...BeterOk;63116 пише: все залежить від співрозмовника, але все ж таки для мене більш зручна та комфортна російська.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Ну ще я обнародую. Голосував лише за Luk, як людину що сидить на форумі протягом 4-ох років. За себе рука не піднялась:bm:monax;63119 пише: А что, обнародовал свои голоса и проаргументировал один я?
- LuK
- Адміністратор
аналогічно) совість не дозволила самій за себе проголосувати)))але віддала свій голос майже за всіх кандидатів у списку.бо розділів багато і думаю одним модератором не обмежимся.T-S;63122 пише: За себе рука не піднялась:bm:
- Відвідувач
Вот и нашёлся человек, проголосовавший за Алоиса))))) Разделов может быть хоть помильйона штук, вопрос в активности в этих темах. С такой активностью админ и два модера - выше крыши)))LuK;63123 пише: аналогічно) совість не дозволила самій за себе проголосувати)))але віддала свій голос майже за всіх кандидатів у списку.бо розділів багато і думаю одним модератором не обмежимся.
- T-S
- Платиновий учасник
Ну Адмін і сам непогано справлявся.monax;63124 пише: С такой активностью админ и два модера - выше крыши)))
- LuK
- Адміністратор
от і не вгадав:bl:то не мій голос.Алоїс дуже зайнята людина, щоб ще модерство на нього повісити:ag:monax;63124 пише: Вот и нашёлся человек, проголосовавший за Алоиса)))))
- Відвідувач
Драсте, а демократия?????T-S;63125 пише: Ну Адмін і сам непогано справлявся.
- T-S
- Платиновий учасник
А чим вам монархія не вгодила?monax;63127 пише: Драсте, а демократия?????
- LuK
- Адміністратор
одна з задач модерів,створювати цікаві теми та піднімати активність як у своїх розділах,так і на форумі в ціломуmonax;63124 пише: Разделов может быть хоть помильйона штук, вопрос в активности в этих темах. С такой активностью админ и два модера - выше крыши)))