Інтернет підірвав неймовірний відеоролик про Україну (відео)
- VeraKuharuk
- Адміністратор
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 1
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
От що й треба було доказати Виявляється робочі місця потрібні тільки мені і десятку людей. А всі інші будуть манагєрами, і торговими представниками Супер. Страшно уявити таких людей при владі - але вони уже там.Dentist пише: Тобі треба оці розвали, то ти і знімай, вони нікому, окрім як тобі і ще десятку людей для ностальгії не потрібно, тому дєрзай
І про однобокість життя - оце якраз таки не до мене. Я лиш вношу краплину тверезості у весь цей юнацький екстаз. Молодий манагєр десь з Днєпра чи Запоріжжя, далеко не бідний, купив хорошо камеру і квадріка (теж зовсім не дешеві), ну і вирішив зробити величезну послугу країні - трішки тим квадріком політати. Тіштесь, громадяни! Це як у Росії розваляні вулиці завішують полотнищами із надрукованими там фасадами.
У нас просто грошей стільки на банери нема, то хоч роліки знімаєм, що суть одне й теж.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Ну, хто на форумі більші зануди (оптимісти чи песимісти) я ще б посперечався))))Віра Кухарук пише: Дуже слушна думка - пропогувати гарне і красиве! Якщо людина бачить красиве, вона буде намагатися жити краще. А якщо дивитися на все тільки однобоко і бачити погане, то життя стане таким же нудним, як і настрій у дописувачів.
- GoBLin
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Михайло Ворончук пише: От що й треба було доказати Виявляється робочі місця потрібні тільки мені і десятку людей. А всі інші будуть манагєрами, і торговими представниками Супер. Страшно уявити таких людей при владі - але вони уже там.
"Царя батюшку нам, хазяина нам" - кричали они. Быть рабом - предел призвание, завести собственных - мечта.
А как нету мамы с соской (царя батюшки_ - паника? что делать, как, кто за нас будет решать теперь наши проблемы?!!!
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Ні, не відкриєш.Я тобі можливо відкрию Америку, але повір це все бачать всі.
Оце точно. Якрах про менеа не сидіти зі чаркою і горювати як все юхово
І в думках не було.як би ти не намагався тут себе виставити таким собі мудрецем
Це мене хвилює найменше - як я там кому виглядаю.виглядаєш закомплексованою занудою,
Це взагалі незрозуміло до чого."Царя батюшку нам, хазяина нам"