Серіал «Колонія / Colony»
- IhorMykolaiovych
- Автор теми
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
10 черв. 2016 10:55 - 10 черв. 2016 10:59 #107002
від IhorMykolaiovych
Країн Серіалів багато на землі
Таміст пілотів і сіл сіткомів багато.
Є з них великі і малі,
Та тільки вдома — свято.
Коли улюблені актори знову у сідлі!
Надія Красоткіна
Доброго дня!
Серіал Колонія розповість історію з недалекого майбутнього, і не просто розповість, а залишить простір для Вашої фантазії, адже запитань виникає значно більше аніж відповідей. З першого епізоду доводиться самому фантазувати що ж трапилось із нашим світом і чому саме так.
Режисери наче хотіли показати наскільки ми є незначущими у всьому Всесвіті. Хотіли донести до нас хто тут мурахи, а хто тримає лупу. І всі проблеми людства видно одразу - жадоба, жорстокість, потреба у лідері.
Джош Холлоуей та Сара Уейн Кэлліс одні з улюблених акторів. Хоча їхня кар'єра не обмежувалась однією ролью, для мене вони завжди були ЗагубленийВолосань та ЛюбителькаТату.
P.S. Це лише мої думки після перегляду серіалу. Мої смаки до твшоу дуже специфічні тому для когось цей серіал може здатися повною тратою часу.
Серіал «Колонія / Colony» був створений IhorMykolaiovych
Та
Є з них великі і малі,
Та тільки вдома — свято.
Коли улюблені актори знову у сідлі!
Надія Красоткіна
Доброго дня!
Серіал Колонія розповість історію з недалекого майбутнього, і не просто розповість, а залишить простір для Вашої фантазії, адже запитань виникає значно більше аніж відповідей. З першого епізоду доводиться самому фантазувати що ж трапилось із нашим світом і чому саме так.
Режисери наче хотіли показати наскільки ми є незначущими у всьому Всесвіті. Хотіли донести до нас хто тут мурахи, а хто тримає лупу. І всі проблеми людства видно одразу - жадоба, жорстокість, потреба у лідері.
Джош Холлоуей та Сара Уейн Кэлліс одні з улюблених акторів. Хоча їхня кар'єра не обмежувалась однією ролью, для мене вони завжди були ЗагубленийВолосань та ЛюбителькаТату.
P.S. Це лише мої думки після перегляду серіалу. Мої смаки до твшоу дуже специфічні тому для когось цей серіал може здатися повною тратою часу.
Останнє редагування: 10 черв. 2016 10:59 ким IhorMykolaiovych.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
10 черв. 2016 12:05 #107006
від Anykey
Відповідь від Anykey у темі Серіал «Колонія / Colony»
Цілком достойний серіал, продивився перший сезон. Оцінка - 4 по п'ятибальній системі.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
10 черв. 2016 14:11 #107007
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Серіал «Колонія / Colony»
Як буде час...спробую глянути пілот...дякую
Час відкриття сторінки: 0.065 секунд