Росія вкрала в нас супер героя?
- kolbasnik
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
Іван Піддубний наш козак. але чому в цьому фільмі він Росіянин?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- olhavs
- Елітний учасник
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
kolbasnik пише: www.sovsport.ru/gazeta/article-item/726073
Іван Піддубний наш козак. але чому в цьому фільмі він Росіянин?
Ну ви даєте. Ви хоч самі усвідомлюєте жалюгідність такої претензії? Кінчайте вже з цим вічним комплексом меншовартості.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Особисто я сижу сміюсь з цих дурнуватих кацапів.
- lamer85
- Платиновий учасник
Ну про те й говорю. Ти смієшся, а хтось спати не може. Така-сяка Росія вкрала нашого героя. Айайай... Ну то зніміть свій фільм про героя - і не скуліть. Зробіть його українцем. Ще й можна прикрпатський акцент додати - шоб все на "сі" починалосьDj Os пише: Які ше комплекси? Про шо ти говориш?
Особисто я сижу сміюсь з цих дурнуватих кацапів.
Не відправляйте циганів цілими таборами на лікування в Польщу, і не роздавайте по 200 тис. грн. "героям" майданів і тим, хто з ними на одному плоті онучі сушив. От якраз і нашкребете на своє кіно.
Дурнуваті вони ті кацапи, чи ні - але тепер всі будуть знати що всі видатні словяни, починаючи від князя Володимира - росіяни і корінні москвичі. 99% населення уявляє собі світову історію за фільмами - це сумний факт.
Всі ж оці жалюгідні потуги: "українці найдавніша нація", "нашій мові уже 6000 років", "троюрідна прабабуся тітки тестя двоюрідного брата такого-то видатного діяча у 1815 році проїжджала через Жашків, тому він корінний українець" і все інше.
Як маленька дитина, котрій друг не дає гратись новою машинкою, надувається і починає розповідати всіляки небилці - "а от у мене тоже є така, і ще краща, з моторчиком, тільки мама не дозволяє в пісочницю її брати".
От так і у нас - вічна війна за покійників. Не своїми ДОСЯГНЕННЯМИ хвалитись, а тим хто колись родився на нашій території. Навіть якщо той хтось, ніколи себе ніяким українцем не вважав.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Стосовно " "українці найдавніша нація"", то це не якйись патріотичний брєд, це просто історичний факт, просто українці не найдавніша нація, а просто Україна як така, сформувалась значно раніше Росії.
- lamer85
- Платиновий учасник
А ну раз вже зняли - то які тоді питання? Хай глядач, народ і вирішить який Піддубний їм потрібний - український чи російський. Щоправда, боюсь, через різницю у бюджетах і сюжетах користь буде далеко не на користь нашого. Російський це все-таки закос під ненависний їм Голівуд. А наш (хоча я, чесно кажу, ще не бачив) - скоріш за все зі спецефектами рівня "УТ-1", і "добрим" сюжетом без зайвого мордобою і іншої бридоти. Мені особисто якраз це і подобається у нашому кіно (як на мене - хай би воно таким і залишалось, тільки побільше б його стало), але от, скажимо так, інтелектуальна більшість дивиться не на це, а на компютерну графіку, бійки, матюки, обовязково пару голих дуп має бути і т.д. У новому фільмі, судячи з трейлеру, в цьому дифіциту нема.Dj Os пише: Ти не зовсім бачу зрозумів ситуацію. Українське кіно про цього богатиря вже зняте, при чому нещодавно і раніше чим російська версія.
Стосовно " "українці найдавніша нація"", то це не якйись патріотичний брєд, це просто історичний факт, просто українці не найдавніша нація, а просто Україна як така, сформувалась значно раніше Росії.
"Найдавніша нація" це в плані націй взагалі, а не "Росія vs. Україна". Адам був українцем, це ж знає кожен патріот
- kolbasnik
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
??? про Піддубного? яке це? ти ні чого непереплутав? може ти маєш на увазі фільм Іван Сила? але то зовсім інший богатир
1tv.com.ua/uk/video/program/documentary/2011/10/27/3693 ось док фільм про нього. як на мене самий правдивий....
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
- lamer85
- Платиновий учасник
Може просвітиш, кому платять? Якщо все чесно і прозоро, і наша влада раптом стала найчеснішою, і найнекорумпованішою в світі - беру свою слова назад, і прошу пробачення.kredit пише: Ламер, ти розумієш що мелеш ????? Розберись кому платять, а потім пиши !!! Через пару днів ти будеш писати про загиблих солдат і офіцерів під час АТО, що вони теж онучі сушили ?
Але треба ж бути реалістом. Ті хто ДІЙСНО мав би отримати якісь там гроші - уже лежать у землі.
Ви ще почекайте пару місяців, до осені, коли почнеться новий майдан, ще згадаються і вкрадені "по 5 грн. на армію", і синки всіх військових начальників, які отримають нагороди і "пособія" за участь в АТО, і горласта гопота, яка місяць шлялась по Києву, а зараз "на лікуванні" (з Шепетівки таких точно пару чоловік є). Ті хто там дійсно боровся (опустим результативність цієї боротьби) - їх уже нема, "небесна сотня" називається. Чули про таких?
І поменше знаків оклику - це враження ні на кого не справляє.
Але тема не про це - тут уже розсудить тільки час, і я дуже у всьому цьому хотів би помилятись. Та щось не виходить.
То фільму у нас таки нема?