Футбол
- Nastynya
- Платиновий учасник
Дійсно що легких суперників не залишилося, але я вважаю що наші команди спроможні подолати французів і зустрітися між собою у півфіналі:cool: хоча б хотілося звичайно що це був фінал))Важко загадати наперед кому буде важче, думаю лекго нікому не будеlimpopo;37376 пише: В чвертьфіналі Кубка УЄФА не лишилося легких суперників - всі команди сильні. Тому боротьба обіцяє бути запеклою. "Марсель" зараз другий в чемпионаті, ПСЖ - ділить 4-6 місця. Хоча ПСЖ зараз не в найкращій формі. Аналізуючи гру «Динамо» і «Шахтар», думаю суперники кожного з клубів якраз відповідають їм по силі і амбіційності.Інтерв"ю Заварова: turnir.com.ua/futbol/kubok_uefa/intervija/25032009-zavarov А ви думаєте кому буде важче "Динамо" з ПСЖ чи "Шахтарю" з "Марселем"?Які прогнози?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- shepot
- Новачок
- Дописи: 5
- Подяка отримана: 0
наші, вважайте, попали. тут зібрано краші моменти як перемагали наші майбутні супротивники - turnir.com.ua/futbol/kubok_uefa/ . грають технічно дуже. одразу видно зіграність. є чого вчитисяНастуня;37386 пише: Дійсно що легких суперників не залишилося, але я вважаю що наші команди спроможні подолати французів і зустрітися між собою у півфіналі:cool: хоча б хотілося звичайно що це був фінал))Важко загадати наперед кому буде важче, думаю лекго нікому не буде
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
- Nastynya
- Платиновий учасник
- ARTIST
- Платиновий учасник
- Nastynya
- Платиновий учасник
:af:і Шахтар також не підвів!! Тепер чекаємо на сутоукраїнський півфінал кубка УЄФА:party::party::party::party:Шахтар-Марсель 1:2ARTIST;37995 пише: УРА!! Динамо виграло з рахунком 3:0. Тепер чекаємо вдалої гри від "Шахтаря"
- Nastynya
- Платиновий учасник
- ARTIST
- Платиновий учасник
- ВаДян
- Учасник-експерт
Никто не бьёт сильнее чем сама жизнь! Но дело не в том как сильно ты бьёшь, а в том, насколько сильный удар ты можешь принять... Звук на полную...