-
Форум
-
На дозвіллі
-
Здоров`я
-
Міома
Міома
Менш
Більше
-
Дописи: 1
-
Подяка отримана: 0
-
-
12 груд. 2010 18:53 #57437
від olgapetrovna
Мені 47 років.Діагноз 4 міоми.Як лікувати?Можно чи обійтися без операції?Що порадите?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
-
LuK
-
-
Адміністратор
-
Менш
Більше
-
Дописи: 4709
-
Подяка отримана: 656
-
-
-
-
12 груд. 2010 19:00 #57438
від LuK
краще зверніться до лікарів-спеціалістів. Рівне,Хмельницький,Київ,чи Одесса.головне не займатись самолікуванням і не чекати допомоги від різних цілителів. медицина зараз сильна!
Додано о 19:00
Попереднє повідомлення було написане в 18:58
www.mioma.ru/
-
Dj Os
-
-
Адміністратор
-
-
Редактор
Менш
Більше
-
Дописи: 9133
-
Подяка отримана: 1181
-
-
-
-
-
12 груд. 2010 21:46 #57449
від Dj Os
В жодному разі не звертайтесь до цілителів, подруга знайомої ледь до смерті не долічила звичайну доброякісну пухлину. Проконсультуйтесь у декількох лікарів і тоді картина вам стане ясна.
Менш
Більше
-
Дописи: 515
-
Подяка отримана: 31
-
-
-
12 груд. 2010 23:28 - 12 груд. 2010 23:30 #57454
від Morkovka
Для діагностики міоми матки використовуються такі методи, як: * вагінальне дослідження; * ультразвукова діагностика; * комп’ютерна томографія (проводиться при підозрі на злоякісну освіту); * ендоскопічне обстеження черевної порожнини малого тазу і порожнини матки.У разі виявлення міоми проводиться її видалення.Більшості хворих міомою матки рекомендується регулярно відвідувати гінеколога. Щоб не пропустити швидке зростання пухлини, 1 раз на 3-6 місяців проводять гінекологічне і ультразвукове дослідження. Також для лікування цього захворювання з успіхом застосовують гормональні препарати.Ряд харчових добавок також широко використовується для припинення росту міоми.Бажано, щоб статеве життя у жінки з міомою матки було повноцінним, з отриманням оргазму.Якщо зіткнулися з цим захворюванням, не рекомендуються: * фізіотерапія на живіт і поперекову область; * масаж живота і поясниці; * засмага під сонцем і в солярії; * гарячі сидячі ванни, сауна.Операція рекомендована в наступних випадках: * рясні кровотечі, що супроводжуються анемією і непіддатливі гормональній терапії; * постійні болі внизу живота, важка альгоменорея (болі при менструації); * швидке зростання міоми матки в дітородному віці або будь-яке зростання міоми в менопаузі; * гігантські міоми матки; * безпліддя, якщо виключені інші його причини.У всякому разі звертатись потрібно до хорошого гінеколога і не затягувати!
-
KrOt
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 485
-
Подяка отримана: 149
-
-
13 груд. 2010 09:16 #57463
від KrOt
по телеку недавно показували про міому якраз,там сказали,треба звертатись в інститут онкології,там провідні спеціалісти і техніка,і на раній стадії її вирізають,а якщо затягнути,то до раку може привести,думаю у нас вам нічим не поможуть,бо доктора нема нормульного
Менш
Більше
-
Дописи: 515
-
Подяка отримана: 31
-
-
-
13 груд. 2010 13:54 #57471
від Morkovka
ризик захворювання раком з міоми процент дуже низький, якщо порівнювати з кістою чи фіброаденомою. До речі міому можна вилікувати без операцій, а от фіброаденому і в рідких випадках кісту - ні
Менш
Більше
-
Дописи: 7
-
-
-
15 груд. 2010 16:11 #57551
від evelina
olgapetrovna;57437 пише: Мені 47 років.Діагноз 4 міоми.Як лікувати?Можно чи обійтися без операції?Що порадите?
Дброго дня! Я робила ЕМА 1 рок тому в Києві на базі Шалімова((044) 332 69 04). Пропонували видалення матки природно. Ним це простіше зробити (так і казали), але я отстояла. Мені 25 років тоді було. Зараз знаходжуся на 8-ом місяці вагітності. Ось так! Треба лише дуже хотіти. І не тягніть з цим, не до чого хорошому це все одно не приведе. Слава богу, що існує така дивна операція! Так, і що народили в нашому місті, я лише знаю, 8 чоловік.
Менш
Більше
-
Дописи: 1035
-
Подяка отримана: 77
-
-
18 груд. 2010 22:32 - 26 лют. 2011 13:32 #57684
від Alois
Повідомлення втратило актуальність.
Не бійся!
Менш
Більше
-
Дописи: 4
-
-
-
-
LuK
-
-