Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
це тому що така харчевня в основному зорієнтована на молодь і дітвору, всякі іграшки шарики, дитячий майданчик і т.д. от тиі підросла трохи і пріорітети змінилися, навіщо йти в макдональдс пити колу, коли можна піти в пузату хату і за ті ж гроші попити пиво 1+1Я і не писала, шо я там не була) Це раніше, років в 12-13 марила Макдональдсом, і при будь-якій нагоді там бувала) А зараз чогось не хочеться напхатися цими гамбургерами і т.д.[/b]
До речі, в Пузатій хаті непогано можна наїстися, та ще й домашня їжа завжди всім була і буде до смаку!!!це тобу що така харчевня в основному зорієнтована на молодь і дітвору, всякі іграшки шарики, дитячий майданчик і т.д. от тиі підросла трохи і пріорітети змінилися, навіщо йти в макдональдс пити колу, коли можна піти в пузату хату і за ті ж гроші попити пиво 1+1[/b]
Хтось щось згадував про десяту дорогу :-Ну, а все таки їхня картошка по-селянські з соусом вкусненька!!!! :- Вчора переконалася, шо цією їжею наїстися не можна!!! Бо з'їла дофіга, а результата - ноль!!!!Франсуаза! Ми згрішили! Виступаєм тут, як це не корисно, а самі.....
/[/b]
так, я знаю, что у тебя на тел есть доказательства!так, меня там не было![/b]
я більш так не буду......Хтось щось згадував про десяту дорогу :-[/b]
Ваша интуиция вас не подвела. Мне 23.Покажите мне хоть одного реально страдающего человека (не киногероя) пальцем, у которого проблемы из-за мака.Америкосы.... ну у америкосов реально проблема с головой а не с маками."Домашняя кухня" приготовленная не дома - парадокс. Хотя и там мне нравится.И вообще мне нравится там где есть еда.Вам, "холостяк" должно быть лет 20. А проблемы не обязательно сразу наблюдаются, они так, со времечком....А в Киеве за эти деньги можно найти и еду получше, типа "Домашняя кухня"
[/b]
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua