Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
и что типа "громада" должна осудить "героя". Не вижу ни чего крамольного в обращении, более того если в центре не станет памятника бездарному писателю чекисту думаю слёз ни у кого не будет, разве что у действительно упоротых совков. Больше чем уверен, что здесь в теме никто не читал "как закалялась сталь" кроме меня, и я то читал лишь потому что был пионером и любил читатьLuK пише: От лишилось тільки пам'ятник знести , і все! Відразу заживемо краще всіх, куди там Європі до нас...
Давайте ім'я автора цього листа ! Нехай громада міста знає своїх героїв !
ой-ёй-ёй. а можно узнать какой именно "світ дізнався" ? в какой именно части света почитывали "как закалялась сталь" в Таджикистане или Узбекистане дети пионеры до 90 года и то врядли или может речь о Франции или США ну или на худой конец может хоть на коммунистической Кубе? расстрою, нет не читали и слыхом не слыхивали ни о "великом" писателе Островском и о Шепетовке. Более того, большинство образованных людей любящих читать о Шепетовке узнали благодаря Ильфу и Петрову, но думаю тебе это не известно.korolyek пише: А це нічого, що завдяки "бездарному писателю чекисту" світ дізнався про існування цього провінційного містечка? Мабуть, це дуже погано, що завдяки книзі "бездарного писателя чекиста", тисячі людей отримали надію та шанс на одужання? Своє треба берегти! Це добре, що ми маємо такого земляка.
Якщо він особисто скоював якість злочини — то це мало б бути доведено.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua