ФРАЗА "БУДЬ ПРОСТІШЕ, І ЛЮДИ ДО ТЕБЕ ПОТЯГНУТЬСЯ!"

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
26 груд. 2021 19:59 #121293 від pruduk
Ця фраза має глибоке філософське значення. В принципі, вона написана зрозумілою мовою і на перший погляд є зрозумілою. Потрібно бути максимально простим і зрозумілим для оточуючих людей, щоб розташувати їх до себе. Але тут є одне АЛЕ, дуже важливо розуміти, в яких саме випадках потрібно бути простим і чи потрібно взагалі.
Погодьтеся, нам дуже приємно спілкуватися з людьми, які самі по собі є нескладними, а отже, зрозумілими і простими. Ми більшою мірою схильні до людини, якщо нам зрозумілий хід її думок, а він зрозумілий, якщо співрозмовник простий у спілкуванні.
У фразі «Будь простіше, і до тебе потягнуться люди" не враховано той факт, що всі люди різні (не всі з них прості), і, як правило, нам подобається спілкуватися з тими, хто схожий на нас. У такому випадку людині, яка є складною за своєю натурою, буде набагато цікавіше розмовляти з такою ж складною людиною, якою вона сама є.
Для удосконалення будь-яких навичок необхідна практика. Щоб цитату «Будь простішим, і люди до тебе потягнуться» для застосування в житті, теж потрібна практика, адже вам необхідно навчиться поводитися так, щоб людям не становило жодних проблем вас сприймати.
Почніть з уявлення себе з боку. Уявіть, що ви та людина, яка веде з вами діалог. Оцініть, наскільки легко сприймається те, що ви говорите. Подумайте, наскільки простим ви здаєтеся для свого співрозмовника. Потім поміркуйте над тим, як би ви могли зробити уявлення про себе більш простим і доступним.
Контролюйте те, що ви говорите під час бесіди, міркуйте над тим, як це буде сприйматися іншою людиною, чи не занадто ви складні для сприйняття? Також стежте за іншими людьми, як спілкуються вони, і як їх сприймають інші.
Спробуйте знайти людину, яку ви вважаєте простою, і проаналізуйте, чим обґрунтована ваша думка. Які риси має ця людина? Як він спілкується? Як до нього ставляться оточуючі люди?
Таким чином, виходить, що застосовувати дану фразу в житті досить непросто. Хоча по факту просто потрібно привчити себе не говорити складними реченнями, не завантажувати людей зайвою інформацією і бути доброзичливим.
Тому фраза «Будь простіше, і люди до тебе потягнуться» була сформована не просто так і дійсно має право на існування. Кожна людина сама вибирає, якою вона хоче бути і якою хоче здаватися. Бути простим або здаватися - теж вибір кожної людини.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.087 секунд
0
репостів
0
репостів