СИЛЬНІ І СЛАБКІ ЛЮДИ

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
28 жовт. 2020 17:47 - 29 жовт. 2020 10:28 #120855 від pruduk
СИЛЬНІ І СЛАБКІ ЛЮДИ був створений pruduk
Я вважаю, що кожна людина повинна мати влаcну думку. Здатність висловлювати свої думки та не боятися осуду та критики - ознака сильної особистості. Проте інколи відбуваються події, які змушують нас змінювати власні переконання. Чи є це ознакою слабкості людини? На мою думку, ні.
Кожна людина може мати помилкові уявлення. Ніхто не може бути однозначно правий або ні, адже істина у кожного своя. Людина може змінити думку, признати власні помилки. У цьому немає нічого страшного або встидливого.
Якщо чесно, то для мене не секрет те, що в суспільстві поважають людей, які мають свою думку. За ті роки, які я прожив, я зрозумів також, що людей зі своєю думкою, як правило, засуджують усім "звичайним людом", вони не подобаються більшості, більшість їх зневажає. Не дивлячись на це, мені здається, що змінювати свою думку - це нормально і навіть добре. Час іде, люди ростуть, а їх погляди на світ ростуть разом з ними. Змінювати свої переконання - це нормально, але не тоді, коли у межах десяти хвилин з одними людьми ти ведеш себе по одному, а з іншими - по другому. По-перше, кожна людина хоч раз у житті змінювала свої переконання: кожен в дитинстві вірив у щось, наприклад, у Діда Мороза, у Святого Миколая, у що зараз, звісно ж, не вірить.
Хоч я і вважаю, що змінювати свою думку - це нормально, але, що і є ознакою слабкості, так це нескінченні віртуозні перевзування на льоту деяких людей. Ті, які змінюють свою думку на раз-два, ті, які говорять тобі щось тільки для того, щоб сподобатись - ось це слабкі люди. Прикладом таких людей, які навіть не мають своїх поглядів, які змінюють їх заради своєї вигоди, досягнення чогось шляхом обману і підлизувань - я засуджую.
Отже, я вважаю, що змінювати свою думку від переконливих аргументів інших людей, чи просто від плину часу - це нормально і зовсім не показник слабкості. Але засуджую так зване перевзування на льоту. Саме таких людей, що так роблять, можна і потрібно називати слабкими. І на останок: Справжня сильна особистість має не тільки правильно доводити свої думки, а й прислухатись до інших, поважати чужі погляди. Це не легко, але цьому можна навчитись. Головне - це слухати інших, тоді й тебе почують.
Останнє редагування: 29 жовт. 2020 10:28 ким pruduk.
Ці користувачі подякували: admin

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Staruy
  • Staruy аватар
  • Користувач заблокований
  • Користувач заблокований
Більше
30 жовт. 2020 17:08 #120856 від Staruy
Відповідь від Staruy у темі СИЛЬНІ І СЛАБКІ ЛЮДИ
Так бы сразу и сказали, что вам не нравится Арестович))

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • admin
  • admin аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
31 жовт. 2020 17:18 #120860 від admin
Відповідь від admin у темі СИЛЬНІ І СЛАБКІ ЛЮДИ
А він тут до чого?
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.113 секунд
0
репостів
0
репостів