- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Перший Президент України закликав людей готуватися до перетворення країни на федерацію або конфедерацію
Перший Президент України закликав людей готуватися до перетворення країни на федерацію або конфедерацію
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
24 жовт. 2017 21:53 #115044
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Перший Президент України закликав людей готуватися до перетворення країни на федерацію або конфедерацію
От ні, будь ласкавий прокоментуй, раз почав цю тему.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
24 жовт. 2017 22:01 #115046
від Anykey
Відповідь від Anykey у темі Перший Президент України закликав людей готуватися до перетворення країни на федерацію або конфедерацію
Я не знаю, хочу розібратися, для цього і створив дану тему. Сучасна Україна значно відрізняється від тієї віртуальної, яку ти в гуглі наклацав.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
25 жовт. 2017 04:39 #115050
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Перший Президент України закликав людей готуватися до перетворення країни на федерацію або конфедерацію
І чим же відрізняється? Устрій закріплений законодавчо, яким чином хтось може йому суперечити?
І взагалі якась у тебе дивна позиція "я хочу розібратися, але ти точно не правий"
І взагалі якась у тебе дивна позиція "я хочу розібратися, але ти точно не правий"
- Anykey
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
25 жовт. 2017 09:23 #115051
від Anykey
Відповідь від Anykey у темі Перший Президент України закликав людей готуватися до перетворення країни на федерацію або конфедерацію
Ти, напевно, з тих людей, які і погоду дивляться в інтернеті, а не висунувши носа на вулицю. Не бачу сенсу дискутувати.О В Островський пише: І чим же відрізняється? Устрій закріплений законодавчо, яким чином хтось може йому суперечити?
- myron
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
25 жовт. 2017 11:54 #115057
від myron
Відповідь від myron у темі Перший Президент України закликав людей готуватися до перетворення країни на федерацію або конфедерацію
Якби в нашій державі працював державний апарат жили б ми не так! І війни не було. І Шепетівчани в теплі сиділи! А так беззаконня безвладдя і від того який державний устрій в нашій державі який визначений на папері нічого не міняється!
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
25 жовт. 2017 16:37 #115061
від Dj Os
[quote="Anykey" post=115051
Ти, напевно, з тих людей, які і погоду дивляться в інтернеті, а не висунувши носа на вулицю. Не бачу сенсу дискутувати.[/quote]
Накидав гівна на вентилятор і спетляв Красавчик
Ти, напевно, з тих людей, які і погоду дивляться в інтернеті, а не висунувши носа на вулицю. Не бачу сенсу дискутувати.[/quote]
Накидав гівна на вентилятор і спетляв Красавчик
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Перший Президент України закликав людей готуватися до перетворення країни на федерацію або конфедерацію
Час відкриття сторінки: 0.117 секунд