- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- В школах Хмельницького більше не вивчатимуть російську мову.
В школах Хмельницького більше не вивчатимуть російську мову.
- либерман
- Платиновий учасник
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- либерман
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
А де ж той лайк????
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- olhavs
- Елітний учасник
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81
Либерман пише: Не знаєш мови, пидуй в колгосп гімно згортай
От якраз ті, що в колгоспі гімно згортають, якраз і говорять українською. Їм часу нема усякими дурницями займатись
- либерман
- Платиновий учасник
Це добре, буде час поміркувати і мову вивчатиolhavs пише:
Либерман пише: Не знаєш мови, пидуй в колгосп гімно згортай
От якраз ті, що в колгоспі гімно згортають, якраз і говорять українською. Їм часу нема усякими дурницями займатись
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
А ніхто тут нікого не ї.. е. Наскільки я знаю. Я своїй дитині вибрав російську, як другу іноземну у школі. Для зменшення навантаження, тому що вона легша, ніж скажімо німецька, чи франц. Як у восьмому класі дитина буде починати вчити наприклад німецьку і як вона зможе наздогнати ту, підгрупу, яка вчила німецьку з 5-го класу? Про це хтось подумав?Либерман пише: Та ви вже заїпали своїми мовами, скільки можна? В якій ще країні є така хуня як в нас? Є державна мова і ти зобовязаний її знати і вживати, в дома говори якою заманеться. Не подобається щось, віліть нах... Ви позорники! Навіть іноземці які приїхали до нас і отримали громадянство, заговорили українською. А вам в падло???
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Тут як мінімум попередження має бути- мат на маті, але бачу, Островському також до вподоби.Dentist пише: Ніколи б не подумав, що поставлю лайк Ліберману))
- либерман
- Платиновий учасник
З вами все зрозуміло, легшу він вибирає. До дупи та російська, яка від того користь? А щоб наздогнати, можна репетитора найняти, в тому немає проблем.S пише:
А ніхто тут нікого не ї.. е. Наскільки я знаю. Я своїй дитині вибрав російську, як другу іноземну у школі. Для зменшення навантаження, тому що вона легша, ніж скажімо німецька, чи франц. Як у восьмому класі дитина буде починати вчити наприклад німецьку і як вона зможе наздогнати ту, підгрупу, яка вчила німецьку з 5-го класу? Про це хтось подумав?Либерман пише: Та ви вже заїпали своїми мовами, скільки можна? В якій ще країні є така хуня як в нас? Є державна мова і ти зобовязаний її знати і вживати, в дома говори якою заманеться. Не подобається щось, віліть нах... Ви позорники! Навіть іноземці які приїхали до нас і отримали громадянство, заговорили українською. А вам в падло???
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- В школах Хмельницького більше не вивчатимуть російську мову.