- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Хмельниччину попереджують про шторм цієї ночі
Хмельниччину попереджують про шторм цієї ночі
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Український гідрометцентр попереджає про шторм, який насувається на нашу область.
Ціє ночі та вранці 13 липня у Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Одеській, Чернігівській, Сумській, вночі і у Житомирській та Київській областях пройдуть сильні грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- либерман
- Платиновий учасник
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
Також провина лежить за події на комунальниках на місцевій владі. В місті повно величезних старих аварійних дерев, але ними ніхто не займається, як я раніше вже писав чекають доки не наробить лиха. Пригадується тема про аварійний стовп привязаний до аварійного дерева. Теж чекають поки не впаде і не забє мешканців того будинку. Комунальники футболять на виконком, ну а вони не дуже переймаються такими питаннями. От так і виходить, чекають доки півень не дзьобне в дупуО В Островський пише: Попереджай, не попереджай...shepetivka.com.ua/novyny/kryminal/3774-m...slidky-bureviiu.html
- Dentist
- Адміністратор
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Ви вже прирівнюєте дерева до приватної власності?? Невдале порівняння(Dentist пише: А те що шифер позривало з хат, так само комунальники винні? Щось з фото біля 12 містечка, не виглядали ті дерева як аварійні
Шановний! На фото дерева хворі!!! На них давно вже ростуть кущі омели, про які вже неодноразово писалоя тут!
ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B0
- Dentist
- Адміністратор
з.і. ану лінк де писали про хворі дерева біля 12 містечка?
Шифер з хат позривало, так само винні комунальники?
- Іван
- Платиновий учасник
От ви знов в дєбрі в парк лізите. Спочатку в місті прослідкуйте ,а парк на кінець залиште.Dentist пише: В нас пів парку хворих дерев, гайди парк різати до нуля.
з.і. ану лінк де писали про хворі дерева біля 12 містечка?
Шифер з хат позривало, так само винні комунальники?
Читайте нормально речення! За омелу неодноразово писалося тут!
Шифер, я так розумію ,з вашої хати зірвало???До чого тут шифер???
- Dentist
- Адміністратор
Ви звинуватили комунальників в тому, що ураган повикорчовував дерева. То я питаюсь, комунальники так само винні в тому, що цей самий ураган позривав шифер з дахів? Чи може все-таки ураган винен в цьому?
Я читаю нормально речення, тому додаю 2 скріна, де я через пошук на сайті не знайшов де неодноразово казалось про омелу. Тому, шановний, ви в прямому сенсі слова балабол.
- Іван
- Платиновий учасник
Раз вже ви надумали тут порпатися в компості минулої давнини, то продовжуйте шукати, знайдете, якщо добре в коментарях пошукаєте.
Якщо дерево хворе омелою його потрібно ліквідовувати,а не кронувати.
Щось ви я бачу вже самі заплуталися з тим "ураганом" та комунальниками.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Це де таке написано?Якщо дерево хворе омелою його потрібно ліквідовувати,а не кронувати.
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Хмельниччину попереджують про шторм цієї ночі