У США директор школи пішла у відставку після розслідування в учнівської газеті

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
06 квіт. 2017 22:28 #112031 від Dj Os

Директор старшої школи міста Піттсбург в штаті Канзас Еймі Робертсон (Amy Robertson) пішла у відставку через кілька днів після того, як її призначили на посаду з зарплатою в 93 тисячі доларів в рік. Причиною її відходу стала публікація в шкільній газеті Booster Redux, в якій ставилися під сумнів магістерська і докторська ступеня викладача.

За словами 17-річної учениці Медді бейді (Maddie Baden), школярі почали вивчати професійний шлях нового директора після того, як знайшли публікації про неї в англомовному арабському виданні «Gulf News».

За даними журналістів з ОАЕ, Робертсон раніше очолювала американську приватну школу, розташовану в Дубаї. З 2008 по 2012 рік організація отримувала незадовільну оцінку від місцевих органів по контролю за якістю освіти.

 
Школа в Дубаї, яку очолювала Емі Робертсон
У 2012 році влада емірату Дубай позбавили школу ліцензії, а ще через рік закрили її. Вони також поставили під сумнів правомірність перебування на посаді директора приватної освітньої організації Еймі Робертсон, у якої не було достатньо повноважень для здійснення подібної діяльності на території емірату.

Продовживши своє розслідування, школярі виявили ще кілька публікацій про приватному вузі Corllins University, в якому їх новий директор отримала магістерську і докторську наукові ступені. Автори матеріалів звинуватили університет в організації фабрики фальшивих дипломів.

Учні Питтсбургской школи також виявили, що у Corllins University дуже дивний сайт, більшість посилань на якому не працюють. Наприклад, клік по розділах «Відвідати капмус», «Академічний календар» або «Поле діяльності» повертає користувача на верх вже відкритої їм сторінки, а кнопки соціальних медіа відправляють його на головні сторінки соцмереж.

 
Скріншот сайту Corllins University
Емі Робертсон відповіла на претензії учнів Питтсбургской школи і заявила, що не вважає важливим поточний статус Corllins University. За її словами, в 1994 і 2010 роках, коли вона отримувала магістерську і докторську ступеня, правомірність видачі дипломів ніким не ставилося під сумнів.

Шкільний інспектор Дестро Браун (Destry Brown) здивувався виникли в учнів питань і заявив, що районна комісія цілком підтримує призначення Робертсон директором навчального закладу. Однак протягом кількох днів він поміняв свою думку.

"Я дійсно відчуваю, що відповідальний за це. Як шкільний інспектор, я відчуваю, що підвів вчителів і учнів. Я публічно визнаю це." - Дестро Браун, шкільний інспектор округу Піттсбург

Увечері того ж дня освітня комісія округу Піттсбург організувала закриті збори. У забитому повністю залі президент комісії Ел Мендез (Al Mendez) заявив про те, що Робертсон вважає за необхідне залишити свій пост в інтересах округу. Комісія схвалила подібне рішення і погодилася знову зробити вакантною посада директора старшої школи Піттсбурга.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.090 секунд
0
репостів
0
репостів