На Хмельниччині встановили особу зловмисника, який на пішохідному переході збив 74-річну пенсіонерку і зник з місця події

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
31 жовт. 2016 19:51 #109358 від Dj Os
Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 жовтня близько 19.30 години в райцентрі Полонне по вулиці Лесі Українки неподалік районної лікарні.
http://narodnarada.info/files/descrz37140/b62236.jpg?9.348902177512002

Невстановлений водій на автомобілі «ВАЗ 2105», рухаючись в напрямку Шепетівки, скоїв наїзд на 74-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. В результаті ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому трьох ребер та забою щелепи. Жінку одразу було госпіталізовано до районної лікарні. Наразі її стан задовільний.

Правоохоронці, які виїхали на виклик, виявили автомобіль неподалік від місця ДТП — водій залишив його, а сам втік. На транспортному засобі були пошкодження, характерні для автопригоди.

Поліцейські відразу ж встановили власника автомобіля: ним виявився житель селища Миропіль Романівського району Житомирської області. Чоловік розповів, що на певний час позичив автомобіль своєму 28-річному товаришу, але де він зараз — не знає. Наразі вживаються заходи по встановленню місця перебування зловмисника.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.081 секунд
0
репостів
0
репостів