Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Тобі можна покричати, диванні війська лише на це і здатні. Будь ласка не залишай своїх коментарів про безпорадність, з тобою і так все давно ясно.Але тут можна і покричати, навряд чи вони це прочитають.
Ну, кричиш-то про "не дочекаєтесь" якраз ти. Побачимо, чим це скінчиться і хто з нас буде правий.Островський О.В. пише:
Тобі можна покричати, диванні війська лише на це і здтані. Будь ласка не залишай своїх коментарів про безпорядність, з тобою і так все давно ясно.Але тут можна і покричати, навряд чи вони це прочитають.
Вибач, але мій допис (це так називається пост по-українські) був абсолютно по темі. Ти сказав що у нас має виникнути питання що це за люди - я дав зрозуміти що це абсолютно нормально. Ти почав тут істерикувати на тему "не дочекаєтесь" - я абсолютно логічно засумнівався в єфективності такого методу, хоч сто активістів тут збирай.Островський О.В. пише: Рота я буду затикати, бо я цю тему створив не для чергового твого плачу, а для координації з іншими активістами та підняттям проблеми на загал. А тебе я поки що прошу вдруге і востаннє, не залишай тут своїх безпорадних постів
Від тебе не очікував, що опустишся до брехні.Людьскі дописи пропадати з блогів, та редагуватись дописи на форумі, на які вже була реакція (що до речі, дуже негарно та непрофесійно.
Саша, очень похвально,что Вы искренне верите в то,что являетесь борцом за справедливость.Но,к сожалению , со стороны (а как Вы знаете со стороны виднее) так вот со стороны это выглядит смешно, скорее потешно. Ну неужели Вы думаете,что у нас в городе, где все покупается и продается,найдутся настоящие активисты,которые будут лоббировать интересы именно граждан Шепетовки,а не своего кармана? Ведь еще во времена Революции Достоинства,когда все верили в самооборону нашу,именно ее "лидеры" за мзду,достаточно большую поставили на должность бывшего паспортиста,человека не порядочного,но имеющего деньги и умеющего делиться.Потом они поставили своего человека в МРЕО,но он не стал им платить, и на него стали тупо "наезжать".(Пьяный за рулем дескать ездил, хотя паспортист тоже этим грешил)))) Саша,расстрою ВАс нет у нас порядочных активистов,а если есть то не верят они в эти акции,крики,шумы.Ибо система не поменялась, а поменялись шестеренки системы. Так,что я тоже не верю в полицию по-новому.И Ваши амбициозные высказывания вызывают лишь горькую усмешку(((Островський О.В. пише: Рота я буду затикати, бо я цю тему створив не для чергового твого плачу, а для координації з іншими активістами та підняттям проблеми на загал. А тебе я поки що прошу вдруге і востаннє, не залишай тут своїх безпорадних постів
От саме тому, що вам "потєшно", ми і маємо, що маємо. Більшість людей не хочуть самі нічого робити, так ще і апріорі всіх активістів вважають продажними зі своїми корисливими мотивами, починають запускати різні чутки і обрехувати людей ні за що. Я не знаю, чи це заздрість, чи це страх, чи тупість...але це гидко. Ми ж не дурні, не наївні діти, ми так само прекрасно усвідомлюємо, що не всі активісти - щирі та безгрішні. Але перед тим як когось звинувачувати треба підняти сраку, включитись в роботу, зібрати докази. Секта "зради" - ось головна зброя у нечистих на руку людей.Саша, очень похвально,что Вы искренне верите в то,что являетесь борцом за справедливость.Но,к сожалению , со стороны (а как Вы знаете со стороны виднее) так вот со стороны это выглядит смешно, скорее потешно.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua