Відтепер у медичних закладах області вивішуватимуть перелік медикаментів, які видаватимуться хворим безкоштовно

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
08 січ. 2016 23:53 #104390 від Dj Os

У середу, 6 січня, депутати Хмельницької обласної ради внаслідок обговорень прийняли наступне рішення, що стосується такої важливої сфери як медицина. Відтепер у всіх медичних закладах області мають вивішувати перелік медикаментів та послуг, які в медичних закладах повинні видаватися хворим безкоштовно, оскільки на них виділяються кошти з бюджету.

«Департаменту охорони здоров’я - забезпечити оприлюднення в медичних закладах інформації про перелік та наявність безкоштовних для громадян медикаментів та послуг, які фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету», – йдеться у дорученні, яке озвучив голова обласної ради Михайло Загородний.
Один із депутатів Борис Ткач доповнив це доручення.

«Пропоную оприлюднювати перелік медикаментів не просто у лікувальних закладах, а у всіх підрозділах та на інтернет-сторінках усіх медичних закладів. Також пропоную періодично оновлювати перелік ліків», – запропонував Борис Ткач.

Тепер чекатимемо, коли дане рішення почнуть втілювати у життя.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
09 січ. 2016 00:07 - 09 січ. 2016 00:10 #104391 від НЕкремлебот
Я так розумію влада виришіла піти шляхом друку нових папірців, а не збільшення фінансування на медицину?
В такому разі було б дуже непогано заодно вивісити цифру скількии реально коштів на придбання цих самих препаратів віділилось з бюджету.
Ну і чим це буде принципово відрізнятись від того що медицина у нас і так згідно конституції теоретично безплатна?
Чи зразу ліки з'являться в лікарняних аптеках? Та буде те ж саме: переліків і прав у нас як гною, а препаратів в лікарнях як не було так і не буде. З аргументом "як тільки воно в нас з'явиться, Ви одразу ж його отримаєте безкоштовно, мови нема. А поки що зайдіть в приватну аптеку через дорогу і заплатіть гроші"
Діло в тім що в "медичні заклади" люди потрапляють з цілью нагального лікування, а не доведення своїх прав. Це воно на форумі гарно воюється, а як припече....

ЗІ: Так і хочеться згадати анекдота про бордель: "в нас, коли починається хєрня, не ліжка переставляють, а бл*** міняють"))))))
Останнє редагування: 09 січ. 2016 00:10 ким НЕкремлебот.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
Час відкриття сторінки: 0.180 секунд
0
репостів
0
репостів