Діти екс-губернатора Хмельниччини розкупили кімнати санаторію у Хмільнику по “демократичних” цінах

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
16 лист. 2015 10:02 #103265 від Dj Os

Діти голови Хмельницької ОДА Василя Ядухи (2010-2014 роки) в часи правління Партії регіонів здійснили вигідні придбання у ТОВ “Санаторій Поділля”, який розміщений у Хмільнику Вінницької області.

Цю інформацію підтверджують Державний реєстр речових прав на нерухоме майно та вінницький сайт “20 хвилин”.

Зокрема, доньці колишнього високопосадовця Світлані Реп’ях дісталися три кімнати з балконами і санвузлами у спальному корпусі санаторія. Загалом, за 44,8 кв. м вона заплатила 76,9 тис. грн! Оформила вона нове майно у грудні 2014 року.

У власність сина екс-губернатора Олександра Ядухи, який встиг попрацювати у хмельницькій прокуратурі, відійшло також три кімнати санаторію загальною площею 44,6 кв. м. За них він заплатив 76,9 тис. грн.

Як пише сайт “20 хвилин”, розпрожаж санаторію припав на 2012 рік. Взагалі, санаторій «Поділля» споруджували переважно за кошти колишніх колгоспів. Потім основна частка власності перейшла раді сільськогосподарських виробників Вінницької області. Їй належало 86,7% Статутного фонду, трудовий колектив володів 15,7%.

Місцеве видання не знає, на якій підставі рада сільгоспвиробників передала 70% своєї частки у приватні руки. Тепер основна частка власності санаторію (70%) належить ТОВ «Здравниця Поділля», засновниками якого є батько і син Реп’яхи.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.090 секунд
0
репостів
0
репостів