- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Опубліковане унікальне аматорське відео з кадрами боїв ЗСУ проти російських агресорів під Дебальцевим
Опубліковане унікальне аматорське відео з кадрами боїв ЗСУ проти російських агресорів під Дебальцевим
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
27 жовт. 2015 07:11 #102835
від Dj Os
Опубліковане унікальне аматорське відео з кадрами боїв ЗСУ проти російських агресорів під Дебальцевим був створений Dj Os
На оприлюднених кадрах – бої з російськими військами, в тому числі знищена техніка РФ, і відхід українських бійців.
За даними експертів групи "Інформаційний спротив" відео змонтував доброволець 25-го батальйону ЗСУ "Київська Русь" Роман із позивним "Кіно". На ньому зафіксовані бої воїнів 25-го батальйону територіальної оборони Київської області (згодом – мотопіхотного) та 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади ЗСУ проти російських військ під Дебальцевим і Рідкодубом.
На записі показані бої з російськими військами, в тому числі знищена техніка РФ, побутові епізоди, поранені українські солдати та пошкоджена техніка. Наприкінці ролика – кадри виходу бійців з оточення під Дебальцевим.
(Обережно, відео містить ненормативну лексику).
За даними експертів групи "Інформаційний спротив" відео змонтував доброволець 25-го батальйону ЗСУ "Київська Русь" Роман із позивним "Кіно". На ньому зафіксовані бої воїнів 25-го батальйону територіальної оборони Київської області (згодом – мотопіхотного) та 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади ЗСУ проти російських військ під Дебальцевим і Рідкодубом.
На записі показані бої з російськими військами, в тому числі знищена техніка РФ, побутові епізоди, поранені українські солдати та пошкоджена техніка. Наприкінці ролика – кадри виходу бійців з оточення під Дебальцевим.
(Обережно, відео містить ненормативну лексику).
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
28 жовт. 2015 08:51 #102875
від 259051213422@odnoklassniki.com
Відповідь від 259051213422@odnoklassniki.com у темі Опубліковане унікальне аматорське відео з кадрами боїв ЗСУ проти російських агресорів під Дебальцевим
То на якій там секунді видно легендарні російські війська? Хтось у когось стріляє. Скоріш за все, стріляють громадяни України про громадянах України. СБУ (саме вони у нас по закону з тероризмом борються) за весь час проведення АТО затримала там десь 50 громадян РФ. Хтось розуміє мізерність цієї цифри? Так ще й жоден з них не був військовослужбовцем на той час. Там є люди яким Москва платить і постачає зброю (про це я чув від того ж Юзвенка - я йому у цьому плані вірю), якісь чеченці, - але ви мене вибачте - у нас пів Верховної Ради, і майже все армійське начальство у Путіна з руки кормиться - і нічо. Ніхто АТО в Києві чогось не обявляє.
Тим більш, ми ж оце недавно продекларували (і підписали!) "гарантії РФ про ненапад" - то якщо вони уже напали, про які гарантії може йти мова? Це все одно що пакт Молотова-Ріббентропа укладали б коли німці уже під Москвою стояли.
Тим більш, ми ж оце недавно продекларували (і підписали!) "гарантії РФ про ненапад" - то якщо вони уже напали, про які гарантії може йти мова? Це все одно що пакт Молотова-Ріббентропа укладали б коли німці уже під Москвою стояли.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
28 жовт. 2015 12:53 #102902
від Dj Os
Добре що хоч не у всіх телефони відбирають, то маєм такі репортажі
Відповідь від Dj Os у темі Опубліковане унікальне аматорське відео з кадрами боїв ЗСУ проти російських агресорів під Дебальцевим
Ой сказав би ти це хлопцям в очі... Ти гадаєш так просто затримати рос військослужбовця живим?Та і кацапи ж не геть дурні, перед відправкою у їх вйськових заберають все і дають липові посвідчення ДНР ЛНР.То на якій там секунді видно легендарні російські війська?
Добре що хоч не у всіх телефони відбирають, то маєм такі репортажі
- Відвідувач
28 жовт. 2015 15:19 #102919
від
Відповідь від у темі Опубліковане унікальне аматорське відео з кадрами боїв ЗСУ проти російських агресорів під Дебальцевим
Сказав би що? Що Україна офіційно визнала відсутність російської армії на Донбасі? Ну то це не до мене претензії, а до тих через кого це АТО й почалось - до тих, кому дуже хотілось переділити країну, і він думав що переворот у Києві величезна 40-мільйонна країна отак і проковтне, ще й дякувати буде.
І знову ж таки - ні у першому, ні в другому відео якихось доказів, що валять з гармат росіяни - не бачу. Чи у них снаряди підписані? Зараз Росія воює в Сирії - це бачать всі. А на Донбасі росіян навіть ваша хвалена Європа розгледіти уже другий рік ніяк не може.
Ну не знаю - вони он українських цілими ротами в полон брали. І водили по містах. І плювали в них не росіяни, а українці. І воюють там майже одні українці, особливо після того як левова доля найманців рванула на Сирію.Ти гадаєш так просто затримати рос військослужбовця живим
І знову ж таки - ні у першому, ні в другому відео якихось доказів, що валять з гармат росіяни - не бачу. Чи у них снаряди підписані? Зараз Росія воює в Сирії - це бачать всі. А на Донбасі росіян навіть ваша хвалена Європа розгледіти уже другий рік ніяк не може.
- Платиновий учасник
Менш
Більше
28 жовт. 2015 21:17 #102928
Відповідь від 259051213422@odnoklassniki.com у темі Опубліковане унікальне аматорське відео з кадрами боїв ЗСУ проти російських агресорів під Дебальцевим
О. А комента мого і нема
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
28 жовт. 2015 21:19 #102930
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Опубліковане унікальне аматорське відео з кадрами боїв ЗСУ проти російських агресорів під Дебальцевим
Да ти шо? А ну пруф в студіюЩо Україна офіційно визнала відсутність російської армії на Донбасі?
- Платиновий учасник
Менш
Більше
28 жовт. 2015 21:49 - 28 жовт. 2015 21:53 #102931
Та шо ж його "в студію"? Про нього кожні пів-часа по любому канали триздять "Мінскіє саглашенія" зветься. Де написано буквально наступне -
Тези ж про "російську армію" там не існує взагалі. Просто підтверджується те, що і так відомо - Росія прямо керує українськими повстанцями. Але я про це писав уже вище - вона тут керує уже декілька сот років, і нікуди вона звідси не діниться, щоб там не волали на камеру наші патріоти. В принципі, і самі патріоти, коли вкрасти не виходить, теж люблять про це нагадати - шо скрізь "зрада" і т.д. і т.п.
Ні Україна, ні світ ніде офіційно не визнають ніякого російського вторгнення. Безкінечні "виражання стурбованості" єврокомісарами і нашими політиками, я думаю, адекватні люди за щось серйозне ж не сприймають? Світ 70 років "виражав стурбованість" з приводу існування СРСР. І за обидві щоки наминав хліб, який везли з вимираючої країни, а потім спокійно палив нафту і газ "крававой гебні". Тому не дуже б я поспішав з висновками - ху із ху в цій історії.
Хлопці, які там помирають - праві у будь-якому випадку. Для них, їхня війна справедлива. Але те саме було і з тими бідними "афганцями".
Попередження: Спойлер!
"Президент Российской Федерации Владимир Путин, Президент Украины Петр Порошенко, Президент Французской Республики Франсуа Олланд и Канцлер Федеративной Республики Германия Ангела Меркель подтверждают полное уважение суверенитета и территориальной целостности Украины. Они твердо убеждены в безальтернативности исключительно мирного урегулирования. Они всецело готовы предпринять любые возможные меры как по отдельности, так и совместно в этих целях.
В этом контексте лидеры одобряют Комплекс мер по выполнению Минских соглашений, принятый и подписанный в Минске 12 февраля 2015 года всеми, кто также подписал Минский протокол от 5 сентября 2014 года и Минский меморандум от 19 сентября 2014 года. Лидеры будут вносить вклад в этот процесс и использовать свое влияние на соответствующие стороны, чтобы способствовать выполнению этого Комплекса мер."
В этом контексте лидеры одобряют Комплекс мер по выполнению Минских соглашений, принятый и подписанный в Минске 12 февраля 2015 года всеми, кто также подписал Минский протокол от 5 сентября 2014 года и Минский меморандум от 19 сентября 2014 года. Лидеры будут вносить вклад в этот процесс и использовать свое влияние на соответствующие стороны, чтобы способствовать выполнению этого Комплекса мер."
Тези ж про "російську армію" там не існує взагалі. Просто підтверджується те, що і так відомо - Росія прямо керує українськими повстанцями. Але я про це писав уже вище - вона тут керує уже декілька сот років, і нікуди вона звідси не діниться, щоб там не волали на камеру наші патріоти. В принципі, і самі патріоти, коли вкрасти не виходить, теж люблять про це нагадати - шо скрізь "зрада" і т.д. і т.п.
Ні Україна, ні світ ніде офіційно не визнають ніякого російського вторгнення. Безкінечні "виражання стурбованості" єврокомісарами і нашими політиками, я думаю, адекватні люди за щось серйозне ж не сприймають? Світ 70 років "виражав стурбованість" з приводу існування СРСР. І за обидві щоки наминав хліб, який везли з вимираючої країни, а потім спокійно палив нафту і газ "крававой гебні". Тому не дуже б я поспішав з висновками - ху із ху в цій історії.
Хлопці, які там помирають - праві у будь-якому випадку. Для них, їхня війна справедлива. Але те саме було і з тими бідними "афганцями".
Останнє редагування: 28 жовт. 2015 21:53 ким 259051213422@odnoklassniki.com.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
28 жовт. 2015 22:45 #102932
від Dj Os
Пруф я так і не пробачив, лише власні інтерпритації.
А взагалі Міша, ще раз добре подумай над тим, що пишеш, це тобі не звичайні гіганьки да хаханьки. Ти очевидно мало спілкувався з людьми, які повернулись з АТО, вони би тобі розказали про "світлячків".
200-ті в Росію значить також українці їдуть?
Я би тобі зараз міг назбирати купу конкретних доказів, але реально впадло витрачати час. Це настільки вже доведена річ, що лише дурень цього не хоче бачити.
Ти вже зі своїми прогнозами щодо виборів сів в купу, бачу хочеш ще раз?
А взагалі Міша, ще раз добре подумай над тим, що пишеш, це тобі не звичайні гіганьки да хаханьки. Ти очевидно мало спілкувався з людьми, які повернулись з АТО, вони би тобі розказали про "світлячків".
200-ті в Росію значить також українці їдуть?
Я би тобі зараз міг назбирати купу конкретних доказів, але реально впадло витрачати час. Це настільки вже доведена річ, що лише дурень цього не хоче бачити.
Ти вже зі своїми прогнозами щодо виборів сів в купу, бачу хочеш ще раз?
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Опубліковане унікальне аматорське відео з кадрами боїв ЗСУ проти російських агресорів під Дебальцевим
Час відкриття сторінки: 0.076 секунд