ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ?

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
16 вер. 2015 08:32 #101485 від pruduk
ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ? був створений pruduk
Чим ближче до виборів, тим частіше чую: «За кого голосувати,за яку партію»? — Не знаю, — відповідаю, — чесно не знаю, бо і сам ще не визначився. А не знаю не тому, що немає за кого віддати голос, а тому що на кожному окрузі може бути кілька достойних кандидатур. Тому легше сказати, за кого точно не буду голосувати і чому. Можливо моя схема «люстрації» кандидатів допоможе і вам не помилитися.
Можливо вони і достойні стати депутатами,міським головою, але що ми про них знаємо? Біографія кандидата тут мало допоможе, бо, по-перше, вона у корумпованій країні може підганятися під необхідний стандарт, по-друге, важливі не її віхи, а те чим закарбувалися вони у людській пам'яті.
А впевнені ви, що, отримавши мандат депутата, він на повну буде працювати після виборів в вашому окрузі, звітувати перед виборцями. Теж стосується і міського голови, чи впевнені ми, що після його обрання від буде працювати на громаду міста, а не на себе? Ми це вже проходили…
Варто взяти також до уваги, що кандидат від партії, навіть, якщо він безпартійний, ставши депутатом, міським головою, не належатиме ні собі, ні виборцям. Годі вже ілюзій! Він належатиме тільки тій партії, яка його висувала і голосуватиме у Раді буде так, як вирішать партійні боси, амбіції та інтереси яких частіше всього дуже далекі від інтересів народу.
А тому:
Кандидат повинен проживати в межах виборчого округу не менше п'яти років (це фільтр). Крім того потрібно звертати увагу на програму - конкретні підходи до розвитку міста і округу (на жаль таких програм практично немає - одні гасла).
На мій погляд, ми повинні також звернути увагу на тих, хто має державне мислення, і у кого за плечима значний організаторський досвід. Саме за їх допомогою у нас є шанс кардинально змінити місто і перейти, нарешті, від мітингів і мрій до реальної побудови сучасного європейського міста. Тим більше, що по новому законодавству міські громади отримають немалі кошти на свій розвиток, а тому, важливо, грамотно і ефективно ними розпорядитись.
Буде прикро, якщо ці люди не знайдуть нашої підтримки 25 жовтня, і ми знов оберемо болтунів, виходячи тільки з того, під яким прапором вони йдуть в депутати, не задаючи собі навіть елементарного запитання: а що вони робитимуть у цій раді, якщо до цього нічого путнього в житті не зробили?
Ці користувачі подякували: ahent

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
16 вер. 2015 10:25 #101487 від
Відповідь від у темі ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ?
Черговий вкид плагіату

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
16 вер. 2015 12:23 #101491 від Dentist
Відповідь від Dentist у темі ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ?
Ой, щось мені здається, що "гасла" та безглуздий піар набагато більше впливає на людей, ніж ви описали. Цікаво взнати який % у нас дійсно цікавляться виборами серед різних вікових категорій і з цього має бути більш-менш зрозуміло, хто може оцінювати цих саме кандидатів. А так завжди в нас було голосування по прізвищу. Я його чув/знаю/знають мої родичі/да він же класни чувак(чувіха), і йдеться саме на це акцент.
Ці користувачі подякували: pruduk

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
16 вер. 2015 12:27 #101492 від 259051213422@odnoklassniki.com

хто має державне мислення

Ну цього добра в нас навалом :lol: Коли цих "мислітєлів" слухаю, то завжди згадую -
Ці користувачі подякували: LuK

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
16 вер. 2015 13:39 #101493 від LuK
Відповідь від LuK у темі ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ?
мій улюблений фільм :oops:
ще відео до колекціїї)))про деяких мислітелей з зомбоящика...
Ці користувачі подякували: pruduk

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • nerd
  • nerd аватар
  • Новачок
  • Новачок
Більше
21 жовт. 2015 16:22 #102604 від nerd
Відповідь від nerd у темі ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ?
Ой шановні, хочемо європейські стандарти. Але справа не в Європі, а в нас самих. Тут треба спочатку навести лад в головах і в серці. Що можна очікувати від людей, які плюють один на одного. Тому не дивно, що на тижні один з кандидатів на міську голову вирішив дуже РАДИКАЛЬНО, навіть не те, щоб не по-європейськи, а не по-людськи проблему з тваринами-безха тченками, а саме влаштував/ла на очах людей масову травлю псів. Уявіть, як тварина корчиться на землі, скавучить, не розуміє, що з нею відбувається, і помирає в муках. Це такі нові реформи? Менше зажиратися треба, а то за грошима серця не видно, запливло жиром зажерливості. Краще виділяли б кошти з держ.бюджету і на покращення життя людей, і на притулки для тварин, СТЕРИЛІЗУВАЛИ б. Але ні, вбити - це найлегший шлях. Якщо людина зуміла підняти руку на безвинних тварин, які не можуть себе захистити від людської жорстокості, то завтра легко усуне людину, яка буде їй/йому заважати. Проблема з безпритульними тваринами є, і її треба вирішувати, але НОРМАЛЬНИМИ, ГУМАННИМИ методами, але що ж не зробиш заради ПЕРЕДВИБОРЧОЇ ПРОГРАМИ. Я не хочу бачити таку жорстоку, стару владу!
А тому кандидату, хто це зробив з тваринами (дуже хотілося б, щоб він це прочитав), хочу сказати одне: Бог все бачить. І навіть, якщо ця людина не вірить в Бога, то є Всесвітній закон карми (життя) - все вертається, як добро, так і зло, і в такій кількості, в якій та людина то зробила. Як не йому, то для його роду.
Ці користувачі подякували: Dj Os, milka, Старик Хотабыч

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.148 секунд
0
репостів
0
репостів