Хмельницькі правоохоронці поділились переліком інтернет-ресурсів з повіями

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
11 вер. 2015 14:55 #101340 від Dj Os

Цікавий прес-реліз опублікували на своєму офіційному сайті УМВС України в Хмельницькій області. Тут дається перелік сайтів, які, як з’ясували міліціонери після «спеціального моніторингу», розміщена інформація про надання інтимних послуг. Але правоохоронці також зауважують, що це – шахраї, які отримують гроші, а «послуги» не надають. Такий вид шахрайства, пишуть хмельницькі міліціонери, розрахований на те, що ошукані громадяни ніколи не будуть звертатися до правоохоронних органів через почуття сорому.

Зокрема, повідомляють про 5 подібних інтернет-ресурсів:


Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.


На телефонні дзвінки за номерами, розміщеними поруч із звабливими фотографіями дівчат, відповідають чоловіки, які повідомляють, що виїжджають дівчата до клієнта лише після перерахування грошей на банківські рахунки. Міліціонери з’ясували, що відкриті вони, здебільшого, на окупованих територіях на Сході України. Звісно, ніяких послуг чоловіки після проплати не отримують. І до правоохоронців, як зазначалось, також не звертаються.

Окрім того, що правоохоронці, зокрема, відділ по боротьбі зі злочинами, пов‘язаними з торгівлею людьми закликають не користуватись такими ресурсами, вони ще й нагадують, що за українським законодавством заняття проституцією є правопорушенням.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.113 секунд
0
репостів
0
репостів