Ухилення від мобілізації

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
07 серп. 2015 19:52 #100148 від
Ст. 336 КК України - ухилення від призову за мобілізацією

Мобілізація - це комплекс заходів, здійснюваних з метою планомірного переведення національної економіки, діяльності органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій на функціонування в умовах особливого періоду, а Збройних Сил України, інших військових формувань, сил цивільного захисту - на організацію і штати воєнного часу.

Під час мобілізації громадяни, які підлягають призову на військову службу, зобов'язані з'явитися на збірні пункти у строки, зазначені в отриманих ними документах (мобілізаційних посвідченнях, повістках або розпорядженнях військових комісарів).

Ухилення від призову за мобілізацією у формі бездіяльності полягає у нез'явленні суб'єкта не обов'язково до призовної дільниці, а й безпосередньо до військової частини, військової установи, які зазначені у повістці або наказі військового комісара. Крім того, при ухиленні від призову за мобілізацією можливі й інші способи (наприклад, незаконне отримання так званої "броні").

Відповідальність за такі злочини передбачає позбавленням волі на строк від двох до п'яти років. Слід зазначити, що хоча вказаний злочин і не відноситься до категорії тяжких, але отримати «реальний» строк відбуття покарання є неабияка вірогідність.


Хто, що думає на цю тему?
Тема заблокована.
  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
07 серп. 2015 21:16 #100152 від
Відповідь від у темі Ухилення від мобілізації
Харьковского программиста, который делал дроны для АТО, посадили за «уклонение» от армии
ain.ua/2015/07/21/592871
Тема заблокована.
  • Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
07 серп. 2015 22:00 #100155 від Dentist
Відповідь від Dentist у темі Ухилення від мобілізації
А про що тут думати, зараз така картина в шепетівці, хто заважає, бабах і повістка прийшла :)
Ці користувачі подякували: Dj Os
Тема заблокована.
Більше
07 серп. 2015 23:10 #100156 від Silacud
Відповідь від Silacud у темі Ухилення від мобілізації
Да хлопче бачу ти далекий від цього. Начитався казочок на форумі.
Тема заблокована.
  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
11 серп. 2015 10:32 #100219 від
Відповідь від у темі Ухилення від мобілізації

Федір пише: Да хлопче бачу ти далекий від цього. Начитався казочок на форумі.

Согласна на все 100% с Вами,на форуме сидят и пишут наши "защитники",которые дома находятся,ведь настоящим мужчинам,находящимся на передовой,нет времени на всякие бла-бла в виртуальном пространстве." 23 года развала страны через сми сделали свое дело и у нас размылся образ НАСТОЯЩЕГО МУЖЧИНЫ-ВОИНА,он растворился в интернет-демагогах,уютно сидящих за компами и поливающих грязью всех и вся или рассказывающих страшные байки под заказ от своих заказчиком.Обратите внимание на этом форуме обсуждается все с элементами грязи и политика,и люди города и все это на примитивном убогом уровне - все в негативе(А вот информация про ребят,которые на передовой,которым потом,после войны нужна помощь - материальная,психологическая,об этом молчат.Почему?Да просто эту тему надо изучить,подумать чем и как можно помочь,потом привлечь людей,вроде как просто.а на самом деле ....проще наполнить сайт статейками сомнительного происхождения и содержания.Мы имеем не сайт города,а а-ля желтая пресса Шепетовки.,на котором развивают свой талант "ораторский" пару людей,кто за зарплату,кто таким образом сам поднимает себе самооценку(Может пора консолидироваться?И решать проблемы,а не трепать языком?
P.SОгромная просьба к ворончукам,островським и прочим гениям,не задавать мне "умных вопросов "по типу,а что вы предлагаете делать и прочую муть.Просто включите мозги и подумайте,не засоряйте форум)
Тема заблокована.
Більше
11 серп. 2015 14:18 #100221 від Silacud
Відповідь від Silacud у темі Ухилення від мобілізації
Шановний пане Островський Олександр, скажіть де і коли, я можу вручити вам повістку. А то, чесно кажучи, четвертий місяць пороги Вам обвиваю. Я розумію, що є важливіші справи ніж армія, але будьте добрі хоча б медкомісію пройти. Також хочу звернутися до Холяви Назара. З"явіться будь-ласка у військомат! Хай громада нашого міста побачить що ви справжні патріоти, а не диванні воїни.
Тема заблокована.
  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
11 серп. 2015 15:03 - 11 серп. 2015 15:17 #100222 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Ухилення від мобілізації

А то, чесно кажучи, четвертий місяць пороги Вам обвиваю.

Не знаю якому ви Островському Олександу пороги обиваєте, але явно не мені. Жодного разу до мене ніхто не приходив з повісткою. Моя адреса у воєнкоматі є, тим більше, шо я ходив туди і надавав актуальні данні.
Тому маю великий сумнів, що ви взагалі маєте відношення до воєнкомату.
Я все думав для чого і хто створив цю тему, а тепер стало зрозуміло. :) Як і Олег Орленко та місцева самооборона, я комусь дуже заважаю, що вже який раз намагаються дискредитувати тут за допомогою анонімних акаунтів. Не вийде :)
Нехай воєнкомат ручає повістку як слід, тут ніхто ховатись не збирається. Привіт вам від ярих уклоністів з самооборони.

Попри всі фінансові труднощі вибори сайт відпрацює як слід, жоден покидьок не залишиться невідомим.
Тему закриваю, для своєї чорнухи юзайте 33 канал, у вас це добре виходить.
Долучення:
Останнє редагування: 11 серп. 2015 15:17 ким Dj Os.
Тема заблокована.
Час відкриття сторінки: 0.118 секунд
0
репостів
0
репостів