У Чернігові люди влаштували штовханину, коли представники об’єднання "Укроп" роздавали продуктові набори та пропонували гарячі обіди для малозабезпечених.
Стоячи в черзі за такою "допомогою" чернігівці ледь не побилися.
Як відомо, один із кандидатів у народні депутати по 205 округу Геннадій Корбан є засновником партії "Укроп".
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Проблема в тому, що таких людей переважна меншість. Більша частинга візьме подачку і проголосує за того хто дав.Я сам знаю багато людей які охоче беруть від кандидатів будь-яку допомогу(ручки, карандаші, календарі, пайки і.т.д.) і при цьому гарантуючи віддати свій голос за цього кандидата чи партію, а по факту і в приватних бесідах, матами обкладуть, обізвуть нецензурщиною, і скажуть"це все наше - просто його в нас колись вкрали", ну і проголосують за того кого вважають правильним а не хто пробував підкупити.
А це ще не факт - біда це чи ні. Як на мене, кіло макаронів куди краще тої лапши, яку розвішують на вухах плебсу кандидати у властьімущі. Просто хтось голосує за подачку, яку отримує вже зараз, а хтось за подачку, яку йому ще тільки пообіцяли у програмі партії. Хто тут розумніший - це ще питанняБільша частинга візьме подачку
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua