Ви навіть не уявляєте наскільки ви далекі від істини.Сайт заробляє на рекламі(думаю і не мало, адмін можеж поділитися інфою скільки, щоб знати чи варто допомагати сайту )
Не потрібно поширювати брехні, назвіть хоча б один випадок політичної прямої чи непрямої реклами.площадка для передвиборчої бородьби для деяких сил
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Активісти контролюють владу та правоохоронні органи, вони пропонують шляхи вирішення проблем, вони розбираються у речах, яка звичайна людина не розуміє. Сотня активних шепетівчан змушує прокурорів до звіту. Що зробиш проти прокурора ти сам?Щодо третього висловлювання. то я не дуже наразі розумію, що означає "розбудовувати громадський актив міста", чого домагаються активісти, щодо яких дій "випаровується" ентузіазм???
Саня, ну чого ж ти такий вредний, га? Ти що не розумієш, щоб "змінювати ситуацію" - клепку треба мати відповідну. Рівень знаннь і вміннь. І якщо я (чи ще хтось) не берусь звершувати щось у масштабах галактики (а вам же подавай "далой старий мір", а не перестати сцяти у підїздах, бо "мір" то ви "далойнули" а підїзди тепер ще й засрані), то це лиш тому, що я не впевнений у результаті, я просто не знаю чим усе може закінчитись. Нема у мене достаньо знань для такої діяльності. І я визнаю це. І у тебе нема. І у всього вашого майданного братства - теж їх кіт наплакав. Але ви цього НІКОЛИ не визнаєте, і будете методично продовжувати закопувати себе і оточуючих живцем у лайно.Островський О.В. пише: Знаю краще ніж ти думаєш. За весь цей час я тільки і чув від вас, що все дарма. І жодного разу я не бачив, що конкретно робили ви щоб змінити ситуацію... Краще підтримуйте людей, які хоч щось роблять, вони не лише для себе стараються.
Саня, ну чого ж ти такий вредний, га? Ти що не розумієш, щоб "змінювати ситуацію" - клепку треба мати відповідну. Рівень знаннь і вміннь. І якщо я (чи ще хтось) не берусь звершувати щось у масштабах галактики (а вам же подавай "далой старий мір", а не перестати сцяти у підїздах, бо "мір" то ви "далойнули" а підїзди тепер ще й засрані), то це лиш тому, що я не впевнений у результаті, я просто не знаю чим усе може закінчитись. Нема у мене достаньо знань для такої діяльності. І я визнаю це. І у тебе нема. І у всього вашого майданного братства - теж їх кіт наплакав. Але ви цього НІКОЛИ не визнаєте, і будете методично продовжувати закопувати себе і оточуючих живцем у лайно.Островський О.В. пише: Знаю краще ніж ти думаєш. За весь цей час я тільки і чув від вас, що все дарма. І жодного разу я не бачив, що конкретно робили ви щоб змінити ситуацію... Краще підтримуйте людей, які хоч щось роблять, вони не лише для себе стараються.
Та коли ж ви зрозумієте, що немає таких органів. Окрім вас ніхто нічого робити не буде! Ту ж саму прокуратуру та суди треба контролювати. Подобається вам чи ні, але наступні кілька років це доведеться робити буде активно, доки не дійде. Вимагати посадок і тд. Головне слово "вимагати", якщо ніхто не буде вимагати, то ніхто нічого не буде робити.на то є відповідні органи яким правили "починати з себе" теж стосується
Саня, поганому танцору... сам знаєш.Островський О.В. пише: Я готовий обговорити конкретні кейси вирішення проблем міста на громадських зборах, але ж на них ніхто не прийде, бо там не буде пива.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua