Добровольчі батальйони - хто це такі?
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Не всі вони офіційно називаються "добровольчими батальйонами", але суть одна - збройні формування, які носять зброю і стріляють з неї ж.
Деякі з них зараз активно "пресуються" державою, на предмет неазконної діяльності, і навіть їхнього розформування.
Так от - хто ж це такі? Звідки взялись? Ситуація мені абсолютно не зрозуміла. Вони ж воюють з Україну? При цьому, наприклад, наш очільник чи то Луганської, чи то Донецької області каже, що вони займаються розбоєм. Цього очільника ніхто з посади не знімає за такі слова. То це, виходить, правда?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
- Автор теми
- Платиновий учасник
Але от це, у Шустера вчора, читає військовий прокурор. Це вже ж позиція не партії якоїсь, а держави?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Щодо добровольчих батальйонів, то всі вони індивідуальні і в кожного своя історія. Більше того не всі батальйони однорідні, той же Айдар можна було поділити на два, один займався розбоями і рейдерством, а інша частина завзято воювала за нашу країну. Так що задавай питання більш конкретно
- Автор теми
- Платиновий учасник
Я розумію, що у Шустера платять, на ТБ інакше не буває. Але невже у них стільки грошей і впливу, що вони можуть змусити військового прокурора читати на всю країну фальшиві, наскільки я зрозумів, звинувачення і покази? Якщо так - то закон у цій країні уже зник як явище.
Про 2 Айдари вперше чую взагалі, як і про якесь рейдерство. То хто ж вони такі? З кого і ким зформовані?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А тепер уважніше прочитайА що некорктного у моєму питанні?
Так що задавай питання більш конкретно
Буває інакше, треба дивитись нормальні канали. Про покази не можу судити бо не дивився відео, але перед цим треба знати, що Матіос це брат депутатки від партії УДАР. Ця партія в свою чергу 100% проект Фірташа і Льовочкіна. Тому тут можна чого хоч очікувати.Я розумію, що у Шустера платять, на ТБ інакше не буває. Але невже у них стільки грошей і впливу, що вони можуть змусити військового прокурора читати на всю країну фальшиві, наскільки я зрозумів, звинувачення і покази? Якщо так - то закон у цій країні уже зник як явище.
- Автор теми
- Платиновий учасник
Канали я не дивлюсь взагалі ніякі, це відео просто по запиту "торнадо" видає на ютубі.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор