На Хмельницькій АЕС проведуть протиаварійне тренування

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
12 трав. 2015 18:53 #97953 від Dj Os

Спеціально для панікерів, які кожного року, в один і той же місяць починають кричати, що на ХАЕС бомбануло, публікується данний анонс.

21 травня 2015 року на Хмельницькій АЕС буде проведено загальностанційне протиаварійне тренування з ліквідації умовної аварії. Тренування відбудеться згідно з графіком проведення протиаварійних тренувань аварійних груп та бригад та відповідно до вимог «Методики по підготовці, організації та проведенню протиаварійних тренувань у відокремлених підрозділах ДП «НАЕК «Енергоатом».

До тренування буде залучено персонал аварійних груп і бригад ВП ХАЕС, сили й засоби військової частини з охорони ХАЕС, спеціалізованої медико-санітарної частини м. Нетішин, особовий склад 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

Під час тренування буде перевірено готовність і відпрацьовано дії керівного складу, оперативного персоналу, групи інженерної підтримки, персоналу аварійних груп і бригад атомної станції до реагування у разі виникнення аварій чи надзвичайних ситуацій, організації робіт з їх локалізації , а також ліквідації їх наслідків.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.085 секунд
0
репостів
0
репостів