Хмельницький: рятувальники ліквідували пожежу на речовому ринку

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
06 трав. 2015 12:37 #97824 від Dj Os

6 травня о 00:47 до Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу в приватному кіоску на вул. Геологів, 13 в м. Хмельницький. Зателефонував охоронець, який під час обходу території помітив задимлення в одній із споруд.

Вже за три хвилини на місце події прибув черговий караул 1-ї пожежно-рятувальної частини. Рятувальники за допомогою бензоріза зрізали замок та о 00:52 пожежу площею 1 кв. м локалізували, а о 00:53 – ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено манекени, частина товару, пошкоджено кіоск.

Завдяки своєчасному повідомленню про загорання, оперативним та злагодженим діям працівників ДСНС пожежу вдалося ліквідувати на початковій стадії розвитку, від вогню було врятовано сусідні кіоски.

Причину пожежі наразі встановлюють експерти.

Нещасних випадків на пожежі не було.

Речовий ринок у Хмельницькому славиться своїми масштабами. Як наслідок, підвищена небезпека виникнення пожеж та загорянь, під час яких виникають труднощі з гасінням вогню та проведенням рятувальних робіт через значну завантаженість об’єкту торгівельними мережами, ймовірністю виникнення паніки, ускладненням проїзду пожежно-рятувальних підрозділів до місця події. Тому, продавцям та адміністрації необхідно вжити вичерпних заходів щодо забезпечення пожежної безпеки на ринках.
ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.086 секунд
0
репостів
0
репостів