Бюджетників Москви з надувними кульками зганяють на мітинг у річницю анексії Криму

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
18 бер. 2015 00:25 #96742 від Dj Os
Директорів московських шкіл зобов'язали прийти і привести своїх співробітників на мітинг з нагоди анексії Криму Росією 18 березня.

Відповідні листи з нагадуванням про місце і час події були розіслані керівними організаціями, так званими міжрайонними радами директорів шкіл Москви, пише "Новая газета".

За інформацією видання, електронні листи директорам московських шкіл та представникам профспілкових комітетів (ПК) не були написані "під копірку".

Адресно, залежно від розміру школи, директорів просили підготувати і надіслати списки своїх делегацій (у відомих журналістам листах йдеться про склад делегації в 10-30 осіб - ред.). Формально - для проходу на святковий концерт на Василівському узвозі.

"Кожен керівник ОЗ очолює свою команду співробітників", - йдеться в одному з таких листів, який опинився у розпорядженні "Нової газети".

У цьому ж листі "організатор" з числа міжрайонної ради директорів на прізвище Соловйова згадує про своєрідну районну квоту необхідної кількості глядачів концерту - 150 осіб від ЦАО Москви.

Цікаво, що пані Соловйова в листі навіть згадує про текст плакатів, з якими повинні вийти представники шкіл, що входять в Центральний округ Москви.

"На мітингу мати плакати "Пишаюся країною!", надувні кулі, бути тепло одягненими", - цитує видання текст електронного листа.
В офіційних відомостях про міжрайонні ради директорів сказується Соловйова Марина Анатоліївна, директор гімназії №1529 ім. Грибоєдова, яка очолює раду директорів районів Арбат, Пресненський, Хамовники і Тверський ЦАО Москви.


В інших школах, які обдзвонив кореспондент "Нової газети", також підтвердили отримання подібних листів.
"Нам говорили лише про концерт на Червоній площі. У директорів немає повноважень закликати брати участь у мітингу", - пояснила текст листа голова міжрайонного ради директорів в Північно-Східному адміністративному окрузі, директор школи № 1494 Світлана Єршова.

Голова міжрайонного ради директорів у Північно-Західному адміністративному окрузі, директор школи № 2077 Наталія Мухіна пояснила, що жодних закликів в листах не було: "Ми просто інформували про концерт, щоб люди знали і могли прийти".

Раніше й інші ЗМІ поширили повідомлення про те, що працівників бюджетних організацій зобов'язали вийти на аналогічні мітинги 18 березня в регіонах Росії.

Так, в Архангельську працівники культури, як стверджує агентство Flashnord, отримали розсилку з наступним текстом: "Обов'язкова квота для закладів культури - по 20 осіб, для освітніх установ - по 50 осіб".

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.090 секунд
0
репостів
0
репостів