- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Резкое повышение цен на газ и отопление - тяжелый, но нужный шаг
Резкое повышение цен на газ и отопление - тяжелый, но нужный шаг
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Rob in Hood
- Новачок
- Дописи: 19
- Подяка отримана: 12
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Ти так пишеш ніби я газ купую не той самий та не по тих самих цінах. По моєму гаманцю здорожчення вдарить не менше ніж по твоєму, але я не нию, бо розумію, що так потрібно, якщо ми хочемо жити в заможній країні з адекватними побудованою економікою, а не на корупції та переваги сили над розумом.Не плутай одне із іншим: не цікаві доводи твої, тому що від цього легше не буде, паскина штанях більше затянувати немає куди. Зрозуміло ?
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Ти знаєш, чогось здається що по твоєму воно не вдарить, бо не з свого гаманця ти живеш....Dj Os пише: По моєму гаманцю здорожчення вдарить не менше ніж по твоєму, .....
Ти хоч взагалі розумієш, що тобі кажуть? Візьми ж ти той калькулятор і порахуй - по твоїм викладкам плата за тепло та газ виходить ВИЩЕ ніж дохід працюючої (ну, це уточнення щоб про свій гаманець не згадував) сім'ї при вказаних зарплатах, хоч сто разів це самообманом назви? І це ще якщо цілий місяць не їсти...
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Той же поважний чоловік сказав - не згадуйте про зарплати, це ж самообман, краще радійте що ми йдемо до життя.. ммм, зараз... о, знайшов "в заможній країні з адекватними побудованою економікою". Що ж ви так вибірково таких розумних і поважних людей читаєте, га?Rob in Hood пише: Це все правильно.І дуже чудово,що піднімають ціни на газ,прирівнюючи їх до світових.Лишився маленький нюансик- прирівняти до світових наші зарплати.Як сказав поважний чоловік, " всіма своїми діями спонукати власне виробництво випуску конкурентно-спроможної продукції". А що робити працівникам бюджетної сфери,які продукцію не випускають ? Може підкажете ?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
А з чийого? Батьків? Розчарую тебе друже, давно вже живу на свої кровні.Ти знаєш, чогось здається що по твоєму воно не вдарить, бо не з свого гаманця ти живеш....
А ти навмисно дуріка ліпиш чи справді недобачаєш? Я написав про субсидії, так з нашою бюрократією це жах, але іншого виходу немає. Потрібно ставити на місце бюрократів, а не нагинати своє країну нижче плінтуса.и хоч взагалі розумієш, що тобі кажуть? Візьми ж ти той калькулятор і порахуй - по твоїм викладкам плата за тепло та газ виходить ВИЩЕ ніж дохід працюючої (ну, це уточнення щоб про свій гаманець не згадував) сім'ї при вказаних зарплатах, хоч сто разів це самообманом назви? І це ще якщо цілий місяць не їсти...
Словом, як я і казав, більшість нічим не ліпша за "ватників", думають лише жопою, головою важче. Не дивно, що популісти лізуть до влади і деруть з цих лохів останню шкуру.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Угу... Віктор Солодкий (це такий син Ольги Павлівни) теж щиро вважає що живе на свої кровні.... Але ж він хоч реально працює)))Dj Os пише: А з чийого? Батьків? Розчарую тебе друже, давно вже живу на свої кровні.
Всі прочитали що ти написав. А ти хоч спробував вдуматись, що тобі на це відповіли, чи далі будеш свою мантру бубоніти?А ти навмисно дуріка ліпиш чи справді недобачаєш? Я написав про субсидії, так з нашою бюрократією це жах, але іншого виходу немає. Потрібно ставити на місце бюрократів, а не нагинати своє країну нижче плінтуса.
- Відвідувач
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Навіть не буду далі коментувати твій бред. Люди які мене дійсно знають, а не тихо заздрять як ти, прекрасно знають якою важкою роботою я заробляю собі на хліб.
Якщо маєш що сказати мені, то наберись сміливості це зробити особисто. А оффтоп тут нічого розводити, вся маячня буде видалятися, а хейтери банитись.
- Lego
- Платиновий учасник
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Резкое повышение цен на газ и отопление - тяжелый, но нужный шаг