- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Нацбанк відмовився від валютних аукціонів
Нацбанк відмовився від валютних аукціонів
- Dentist
- Адміністратор
glavnoe.ua/UserFiles/Image2012/2014/11/03/don.jpg Донецьк зараз
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Але міжбанк пішов на вихідні з курсом 29,7До кінця лютого цілком можливо, що заженуть і до 30,
Будемо сподіватись що інша частина мого прогнозу справидться
але після 5 млрд траншу МВФ буде сильний відскок, бо всі експортери зрозумівши, що курс дійшов до стелі, почнуть масово продавати валюту. Так що менше 25 буде, але не раніше березня
- Symbioz
- Платиновий учасник
1. Цікаво, як це експортери мають зрозуміти, що "курс дійшов до стелі"? (хоча питання скоріше повинно виглядати як "Як Ти знаєш, що експоортери зрозуміють...?"Dj Os пише: Іноді не хочеться бути правим
Але міжбанк пішов на вихідні з курсом 29,7До кінця лютого цілком можливо, що заженуть і до 30,
Будемо сподіватись що інша частина мого прогнозу справидтьсяале після 5 млрд траншу МВФ буде сильний відскок, бо всі експортери зрозумівши, що курс дійшов до стелі, почнуть масово продавати валюту. Так що менше 25 буде, але не раніше березня
2. "Стеля" - це скільки?
3. Скільки стель вже було (прогнозувалось) за останній рік, ще жодного разу експортери не скидували валюту і я чомусь впевнений, що не скинуть, хоча сподіваюсь на це скидання так само як і ти. Навіть придбавши валюту зараз по 30, я б не синув би її, навіть якщо вона буде падати нижче 25.
Особисто не вірю в підняття курсу гривні (не думай, що панікую - ні крапельки). В мене, як я вже казав "курс доллара досяг такої психологічної відмітки, коли мені вже пофігу, який в нього курс".
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
2. Стеля - це рівно доти, доки в країну не почнуть вливати валюту.
3. Ну так тут від нас тут мало, що залежить. Ми ж не можемо спрогнозувати, що буде з війною далі. На жаль це зараз головний подразник фінансової системи.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Кажуть позавчора різко більшість перестали продавати валюту
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Національний банк України ввів тимчасову заборону уповноваженим банкам здійснювати купівлю іноземної валюти за дорученням клієнтів.
Про це йдеться у відповідній постанові НБУ від 24 лютого, пише ZN.UA.
Як зазначається, заборона введена у тому числі за заявами, які були подані до 25 лютого, і діє до 27 лютого 2015 включно.
"Уповноважені банки мають право здійснювати власні операції з купівлі безготівкової іноземної валюти за гривні в межах встановлених лімітів відкритої валютної позиції в сумі, що не перевищує 0,5% від розміру регулятивного капіталу банку (в еквіваленті за офіційним курсом гривні до іноземних валют, установленим НБУ) , протягом одного робочого дня ", - йдеться також у документі.
Раніше, Нацбанк вже заборонив кредитування в гривні під покупку валюти. Разом з тим регулятор попередив, що навіть якщо після рішення МВФ про кредит на початку березня ситуація не стабілізується, будуть прийняті додаткові адміністративні заходи.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Нема торгів - нема проблем, можна курс донизу гнати? Воно в понеділок боком не вилізе?Dj Os пише: Нацбанк заборонив банкам купувати валюту за дорученням клієнтів
Національний банк України ввів тимчасову заборону уповноваженим банкам здійснювати купівлю іноземної валюти за дорученням клієнтів.
p.s. Ну й спред у приваті? Їх департамент фінансового моніторингу щось знає?
- LuK
- Адміністратор
зараз виставили вчорашній курс
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Нацбанк відмовився від валютних аукціонів