Шепетівка перша у сплаті військового збору

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
05 січ. 2015 16:28 #95286 від Dj Os
За повідомленням фахівців управління доходів і зборів з фізичних осіб Державної фіскальної служби Хмельниччини надходження військового збору до державного бюджету з часу його сплати склали 52,9 мільйона гривень.У грудні на потреби українського війська спрямовано 12,9 мільйона гривень, що становить 111 відсотків місячного завдання, в абсолютних цифрах індикативний показник перевиконано на 1,3 мільйона гривень.
У році, що минув, найактивнішими у сплаті військового збору стали податкові агенти, які перебувають на обліку в ДПІ у Віньковецькому, Новоушицькому, Летичівському, Деражнянському та Хмельницькому районах, найбільші суми надходжень надійшли від платників міста Хмельницького та Шепетівки.«Платники податків нашого краю чітко усвідомлюють свою високу громадянську відповідальність за справу у наближення миру в Україні. Зрештою, у цьому відношенні бізнес-спільнота краю демонструє активне громадянське сумління і небувалий досі патріотизм, тому сплата військового збору забезпечується у повному обсязі», - зазначив керівник Державної фіскальної служби у Хмельницькій області Мар‘ян Зеленецький.
Зазначимо, що Верховна Рада України продовжила військовий збір до завершення реформи Збройних Сил. Про це йдеться в законі «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи», оприлюдненому в газеті «Голос України». Згідно зі змінами збір буде діяти до набрання чинності рішенням Верховної Ради про завершення реформи Збройних Сил.Сплату військового збору у розмірі 1,5 відсотка було ухвалено Верховною Радою України 31 липня 2014 року змінами до Податкового кодексу. Військовий збір сплачується із зарплати та інших платежів, які входять до фонду оплати праці, а також з виграшів у лотерею.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.089 секунд
0
репостів
0
репостів