Віялових відключень більше не буде
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Про це він повідомив на брифінгу в середу.
"Віялових відключень не буде. Ви мали б помітити, що протягом останных шести днів їх вже не було", - сказав він.
"Новий рік всі українці будуть зустрічати при світлі і теплі", - додав він.
Раніше міністр енергетики Російської Федерації Олександр Новак заявив про підписання двох контрактів на поставку електроенергії з Росії в Україну. Про це повідомляє прес-служба російського відомства.
"Міністерство енергетики РФ повідомляє про укладення угоди між "Інтер РАО" і "Укрінтеренерго" на експорт електроенергії з ЄЕС Росії в об'єднану енергетичну систему України", - заявив Новак.
За його словами, річний контракт набуває чинності з 30 грудня 2014 року і передбачає рівномірний графік поставок об'ємом до 1500 МВт.
"Паралельно з метою надійного та безперебійного енергопостачання Криму укладено другу угоду між Центром здійснення розрахунків і "Укрінтеренерго", - зазначив Новак.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- kolbasnik
- Елітний учасник
заслуга майдану в тому що тепер люди небудуть мовчати.... і в недалекому майбутньому порох та його брехливе оточення піде геть з нашої Країни.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Не треба себе тішити ілюзіями, що світло з'явилось від того що люди помітингували. Іноді варто для початку розібратись в питанні, а потім вже кричати "Караул!" Від того що ти покричиш, вугілля на ТЕЦ не з'явиться, при чому вугілля саме необхідної марки.
Я радий, що люди нарешті критично і активно виступають проти влади, але чогось такої ініціативи за "папіредніків" я не помітив, і не дарма. Бо як не прикро визнавати, показуха і популізм на багатьох діють.
Мій посил в тому, що опонувати владі потрібно свідомо та предметно, а не піддаючись на маніпуляції реваншистів та агентів впливу інших держав.
- kolbasnik
- Елітний учасник
Dj Os пише: Я не адвокат влади, я знаю купу речей за які дійсно варто критикувати і це треба робити, бо це дійсно залежить від влади.
Не треба себе тішити ілюзіями, що світло з'явилось від того що люди помітингували. Іноді варто для початку розібратись в питанні, а потім вже кричати "Караул!" Від того що ти покричиш, вугілля на ТЕЦ не з'явиться, при чому вугілля саме необхідної марки.
Я радий, що люди нарешті критично і активно виступають проти влади, але чогось такої ініціативи за "папіредніків" я не помітив, і не дарма. Бо як не прикро визнавати, показуха і популізм на багатьох діють.
Мій посил в тому, що опонувати владі потрібно свідомо та предметно, а не піддаючись на маніпуляції реваншистів та агентів впливу інших держав.
я доросла свідома людина і різним впливам я стараюся непіддаватися. в мене своя голова на плечах. я просто називаю речі своїми іменами.
- LuK
- Адміністратор
- Відвідувач
Дайтэ, сусідо, поїсты, бо нэма чым вам під дверыма насраты.....Dj Os пише: імпортуємо в москалів
Сидят, падлы, в свете и в тепле - и еще вякают. Заместо спасибо.
Был бы я на месте Путина - вымерзли бы вы у меня к чертовой матери. Зиму без света и угля позимовали бы - фильтровали бы базар свой на выходе хоть чуть-чуть. А то тявкаете ртами своими черными - а с вами панькаются как с писанной торбой, ТЬФУ, мерзость
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Сурахан пише:
Дайтэ, сусідо, поїсты, бо нэма чым вам під дверыма насраты.....Dj Os пише: імпортуємо в москалів
Сидят, падлы, в свете и в тепле - и еще вякают. Заместо спасибо.
Был бы я на месте Путина - вымерзли бы вы у меня к чертовой матери. Зиму без света и угля позимовали бы - фильтровали бы базар свой на выходе хоть чуть-чуть. А то тявкаете ртами своими черными - а с вами панькаются как с писанной торбой, ТЬФУ, мерзость
Дада, работайте, не отвлекайтесь. С удовольствием примем часть ваших доходов в виде траншей, надо же избавлять вашу могучую от этого проклятия. Да и голодание полезное, ваши цари говорят. А нам рабов не хватает, всех разобрали уже, что были.