Віялових відключень більше не буде

• Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
31 груд. 2014 14:40 #95220 від Dj Os
Міністр енергетики Володимир Демчишин обіцяє, що в Україні більше не буде віялових відключень електрики.
Про це він повідомив на брифінгу в середу.

"Віялових відключень не буде. Ви мали б помітити, що протягом останных шести днів їх вже не було", - сказав він.
"Новий рік всі українці будуть зустрічати при світлі і теплі", - додав він.

Раніше міністр енергетики Російської Федерації Олександр Новак заявив про підписання двох контрактів на поставку електроенергії з Росії в Україну. Про це повідомляє прес-служба російського відомства.

"Міністерство енергетики РФ повідомляє про укладення угоди між "Інтер РАО" і "Укрінтеренерго" на експорт електроенергії з ЄЕС Росії в об'єднану енергетичну систему України", - заявив Новак.

За його словами, річний контракт набуває чинності з 30 грудня 2014 року і передбачає рівномірний графік поставок об'ємом до 1500 МВт.

"Паралельно з метою надійного та безперебійного енергопостачання Криму укладено другу угоду між Центром здійснення розрахунків і "Укрінтеренерго", - зазначив Новак.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
31 груд. 2014 15:26 #95221 від kolbasnik
та не вже)))) я цей брехливій владі вже неможу повністю довіряти. всеж таки протести пішли на користь.

• Dj Os
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
31 груд. 2014 15:33 - 31 груд. 2014 15:33 #95222 від Dj Os
Які до біса протести? Почали імпортувати електрику в москалів от і тепер не відключають. А тут ще дехто кричав, що ми досі електроенергію експортуємо.
Останнє редагування: 31 груд. 2014 15:33 ким Dj Os.

Більше
31 груд. 2014 15:49 #95223 від kolbasnik
ти бачи став адвокатом нинішньої влади Сашко? ну це твій вибір. але раджу тобі скинути рожеві окуляри та подивитися на речі тверезо. протестів насправді було безліч і багато в чому завдячуючи їм теперешня влада почала чухатися й домовилися з рашою про проставки .....
заслуга майдану в тому що тепер люди небудуть мовчати.... і в недалекому майбутньому порох та його брехливе оточення піде геть з нашої Країни.
Ці користувачі подякували: PAMIDORVIP

• Dj Os
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
31 груд. 2014 19:44 #95224 від Dj Os
Я не адвокат влади, я знаю купу речей за які дійсно варто критикувати і це треба робити, бо це дійсно залежить від влади.
Не треба себе тішити ілюзіями, що світло з'явилось від того що люди помітингували. Іноді варто для початку розібратись в питанні, а потім вже кричати "Караул!" Від того що ти покричиш, вугілля на ТЕЦ не з'явиться, при чому вугілля саме необхідної марки.
Я радий, що люди нарешті критично і активно виступають проти влади, але чогось такої ініціативи за "папіредніків" я не помітив, і не дарма. Бо як не прикро визнавати, показуха і популізм на багатьох діють.
Мій посил в тому, що опонувати владі потрібно свідомо та предметно, а не піддаючись на маніпуляції реваншистів та агентів впливу інших держав.

Більше
31 груд. 2014 20:40 #95225 від kolbasnik

Dj Os пише: Я не адвокат влади, я знаю купу речей за які дійсно варто критикувати і це треба робити, бо це дійсно залежить від влади.
Не треба себе тішити ілюзіями, що світло з'явилось від того що люди помітингували. Іноді варто для початку розібратись в питанні, а потім вже кричати "Караул!" Від того що ти покричиш, вугілля на ТЕЦ не з'явиться, при чому вугілля саме необхідної марки.
Я радий, що люди нарешті критично і активно виступають проти влади, але чогось такої ініціативи за "папіредніків" я не помітив, і не дарма. Бо як не прикро визнавати, показуха і популізм на багатьох діють.
Мій посил в тому, що опонувати владі потрібно свідомо та предметно, а не піддаючись на маніпуляції реваншистів та агентів впливу інших держав.

я доросла свідома людина і різним впливам я стараюся непіддаватися. в мене своя голова на плечах. я просто називаю речі своїми іменами.
Ці користувачі подякували: Старик Хотабыч

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
31 груд. 2014 20:47 #95226 від LuK
Хлопці,не сваріться))) :)
З НОВИМ РОКОМ ВСІХ!!!
Ці користувачі подякували: kolbasnik

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
01 січ. 2015 19:08 #95229 від

Dj Os пише: імпортуємо в москалів

Дайтэ, сусідо, поїсты, бо нэма чым вам під дверыма насраты.....

Сидят, падлы, в свете и в тепле - и еще вякают. Заместо спасибо.
Был бы я на месте Путина - вымерзли бы вы у меня к чертовой матери. Зиму без света и угля позимовали бы - фильтровали бы базар свой на выходе хоть чуть-чуть. А то тявкаете ртами своими черными - а с вами панькаются как с писанной торбой, ТЬФУ, мерзость :sick:

• Vent
  • Vent аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
01 січ. 2015 21:11 #95231 від Vent
о как )))

• GoBLin
  • GoBLin аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
  • Все возможно :)
Більше
10 січ. 2015 22:45 - 10 січ. 2015 22:48 #95434 від GoBLin
Ш

Сурахан пише:

Dj Os пише: імпортуємо в москалів

Дайтэ, сусідо, поїсты, бо нэма чым вам під дверыма насраты.....

Сидят, падлы, в свете и в тепле - и еще вякают. Заместо спасибо.
Был бы я на месте Путина - вымерзли бы вы у меня к чертовой матери. Зиму без света и угля позимовали бы - фильтровали бы базар свой на выходе хоть чуть-чуть. А то тявкаете ртами своими черными - а с вами панькаются как с писанной торбой, ТЬФУ, мерзость :sick:

Дада, работайте, не отвлекайтесь. С удовольствием примем часть ваших доходов в виде траншей, надо же избавлять вашу могучую от этого проклятия. Да и голодание полезное, ваши цари говорят. А нам рабов не хватает, всех разобрали уже, что были.
Останнє редагування: 10 січ. 2015 22:48 ким GoBLin.
Ці користувачі подякували: admin, Dj Os, kredit

Час відкриття сторінки: 0.092 секунд
0
репостів
0
репостів