- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- В РФ євро пробив психологічну позначку в 100 рублів
В РФ євро пробив психологічну позначку в 100 рублів
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
16 груд. 2014 14:57 #94990
від Dj Os
Курс євро на торгах Московської біржі досяг 100 рублів, долар - 80 рублів.
Про це пише Прайм
Як повідомлялося, вранці 16 грудня курс євро перевищив 79 рублів на Московській біржі у вівторок.
15 грудня курс долара на торгах Московської біржі зріс на 4,85 рубля в порівнянні з рівнем попереднього закриття і досяг позначки 63,03 рубля.
Євро досяг позначки 78,48 рубля.
В РФ євро пробив психологічну позначку в 100 рублів був створений Dj Os
Курс євро на торгах Московської біржі досяг 100 рублів, долар - 80 рублів.
Про це пише Прайм
Як повідомлялося, вранці 16 грудня курс євро перевищив 79 рублів на Московській біржі у вівторок.
15 грудня курс долара на торгах Московської біржі зріс на 4,85 рубля в порівнянні з рівнем попереднього закриття і досяг позначки 63,03 рубля.
Євро досяг позначки 78,48 рубля.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
16 груд. 2014 15:51 #94991
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі В РФ євро пробив психологічну позначку в 100 рублів
В обмінниках Криму уже шукають навіть гривню
Через обвал російського рубля в анексованому Криму почався валютний ажіотаж, шукають навіть гривню.
Про це пише "Крим.Реаліі".
Видання повідомляє, що люди кинулися скуповувати все, що є в пунктах обміну.
"Беруть все: і долар, і євро, і навіть гривню питають. Скуповують за будь-яким курсом, тому що він постійно зростає, і люди хочуть встигнути купити за нижчим", - розповіли виданню валютники.
Однак вони запевняють, що покищо в Криму дефіциту валюти немає.
Станом на 15 годину, за один долар в обмінниках Сімферополя просять 77 рублів, за один євро - 94 рубля, за 1 гривню - 3,4 рубля.
Курс валют прямо відображається на цінниках у кримських магазинах, де продавці також не встигають міняти вартість товару.
Як відомо, курс російської валюти у вівторок різко впав, аж до 100 рублів за 1 євро, не дивлячись на рішення Центробанку РФ збільшити облікову ставку до 17%.
Через обвал російського рубля в анексованому Криму почався валютний ажіотаж, шукають навіть гривню.
Про це пише "Крим.Реаліі".
Видання повідомляє, що люди кинулися скуповувати все, що є в пунктах обміну.
"Беруть все: і долар, і євро, і навіть гривню питають. Скуповують за будь-яким курсом, тому що він постійно зростає, і люди хочуть встигнути купити за нижчим", - розповіли виданню валютники.
Однак вони запевняють, що покищо в Криму дефіциту валюти немає.
Станом на 15 годину, за один долар в обмінниках Сімферополя просять 77 рублів, за один євро - 94 рубля, за 1 гривню - 3,4 рубля.
Курс валют прямо відображається на цінниках у кримських магазинах, де продавці також не встигають міняти вартість товару.
Як відомо, курс російської валюти у вівторок різко впав, аж до 100 рублів за 1 євро, не дивлячись на рішення Центробанку РФ збільшити облікову ставку до 17%.
- Відвідувач
16 груд. 2014 19:57 #94994
від
Відповідь від у темі В РФ євро пробив психологічну позначку в 100 рублів
А нічо шо падіння рубля компенсує падіння нафти ? Порівняйте - 1 барель = 100 $. При курсі 33 р / долар це 3300 р / барель. А тепер беремо нафту по 60 $ і долар за 55 рублів. І маємо 3300 р / барель. Тобто в цілому ситуація та ж. Єдина проблема - подорожчання того, що купується за валюту. Ну і спекуляції на страхах, і вам лишнє бурління гівн на форум
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
17 груд. 2014 15:55 #94997
від Dj Os
- olhavs
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81
17 груд. 2014 18:56 #94998
від olhavs
Відповідь від olhavs у темі В РФ євро пробив психологічну позначку в 100 рублів
Для любителів помедитувати під звуки падіння російського рубля пропоную такий ресурс: zenrus.ru/
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
17 груд. 2014 22:44 #94999
від Старик Хотабыч
Відповідь від Старик Хотабыч у темі В РФ євро пробив психологічну позначку в 100 рублів
Можна подумати в нас ситуація краща
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
17 груд. 2014 23:54 #95002
від Dj Os
Не набагато, але краща. В разі виділення чергового траншу МВФ буде ще ліпшою.Можна подумати в нас ситуація краща
- Dred
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
18 груд. 2014 03:17 #95004
від Dred
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
Відповідь від Dred у темі В РФ євро пробив психологічну позначку в 100 рублів
у нас транші та транші. коли ж то ми в своє плавання то підем? мені здається, що майдан був просто відволікалкою для очей, поки робилось щось друге у нас поза увагою. та й зі сходом явно затягують. там все могло вирішитись буквально за тиждень. проутюжили градами, подобивали регулярниками і всьо. але це моє особисте мнєніє і я можу чогось не знати.
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
18 груд. 2014 06:01 #95007
від Старик Хотабыч
Відповідь від Старик Хотабыч у темі В РФ євро пробив психологічну позначку в 100 рублів
Ага, стане, постійно стає, відчуваю на собі.Dj Os пише:
Не набагато, але краща. В разі виділення чергового траншу МВФ буде ще ліпшою.Можна подумати в нас ситуація краща
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
18 груд. 2014 11:58 #95008
від Dj Os
Всі відчувають, ти тут не особливий, ми всі і одному човні. Але проаналізуй динаміку падіння рубля і гривні, цікаві висновки напрошуються.
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- В РФ євро пробив психологічну позначку в 100 рублів
Час відкриття сторінки: 0.079 секунд