Аваков звільнив головного міліціянта Хмельниччини через люстрацію

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
29 жовт. 2014 19:47 #94528 від Dj Os
Глава відомства Арсен Аваков повідомив, що люстрація в органах внутрішніх справ розпочата у відповідності до вимог Закону України «Про очищення влади».


“Загалом у рамках першого етапу вчора, моїм наказом звільнено з органів 91 працівника, з числа тих, які займали керівні посади як в апараті міністерства, так і в територіальних органах. Серед них 8 генералів”, – цитує Авакова прес-служба МВС України.

Під звільнення з органів міліції потрапив начальник Управління МВС України у Хмельницькій області Олександр Розізнаний. Наказ про звільнення підписаний 28 жовтням.

В обласній міліції поки цю інформацію не коментують.

Як писав НГП, на Хмельниччині вже звільнено першого заступника прокурора Хмельницької області Руслана Мартиненка, заступника прокурора Хмельницької області Володимира Шевчука, начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України по Хмельницькій області Ігоря Люшенка.

До цих посадовців застосований Закон України “Про очищення влади” (пункт 7 – 2 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України) і їм заборонено займати посади, щодо яких здійснюється очищення влади (люстрація) протягом 10 років.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.110 секунд
0
репостів
0
репостів