- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Останні соцопитування на тему парламенстських виборів
Останні соцопитування на тему парламенстських виборів
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
22 жовт. 2014 22:10 #94378
від Dj Os
Останні соцопитування на тему парламенстських виборів був створений Dj Os
Практично єдина соціологічна група, якій можна довіряти, оголосила останні результати рейтингів партій
Шкода, що ОБ і Сильна Україна підтягнули свої показники, таки масована реклама ще впливає на певну частку людей. Також шкода що впали показники Громадянської позиції, але думаю все одно мають пройти.
Головне шо точно не буде комуняк
Попередження: Спойлер!
Об'єднання "Самопоміч" несподівано проходить до парламенту, а лідирує в опитуваннях "Блок Петра Порошенка".
Про це заявила на брифінгу у середу директор Фонду "Демініціативи ім. Ілька Кучеріва" Ірина Бекешкіна.
За її словами, дані нового опитування свідчать, що поки не визначились із вибором близько 32% українців.
Ті ж, хто визначився з тим, за кого голосувати, віддали б свої голоси за такі партії:
"Блок Петра Порошенка" – близько 30,4%;
Радикальна партія Олега Ляшка – 12,9%;
"Народний фронт" – близько 10,8%;
Об'єднання "Самопоміч" - 8,5%;
"Батьківщина" – 7,5%;
"Опозиційний блок" - 5,9%;
"Сильна Україна" Сергія Тігіпка - 5,6%.
Близькими до проходження у Раду є "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка – 4,8%, та Компартія – 4,1%.
За словами Бекешкіної, "Самопоміч" може ще набрати у рейтингу, оскільки значна частина їхніх потенційних виборців вагались із голосуванням за неї, поки вона була непрохідною.
Опитано було 2025 респондентів у 110 населених пунктах у всіх областях України, крім Криму та Луганській області, квоту якої вибрали в Донецькій області.
Похибка вибірки не перевищує 2,2%.
Про це заявила на брифінгу у середу директор Фонду "Демініціативи ім. Ілька Кучеріва" Ірина Бекешкіна.
За її словами, дані нового опитування свідчать, що поки не визначились із вибором близько 32% українців.
Ті ж, хто визначився з тим, за кого голосувати, віддали б свої голоси за такі партії:
"Блок Петра Порошенка" – близько 30,4%;
Радикальна партія Олега Ляшка – 12,9%;
"Народний фронт" – близько 10,8%;
Об'єднання "Самопоміч" - 8,5%;
"Батьківщина" – 7,5%;
"Опозиційний блок" - 5,9%;
"Сильна Україна" Сергія Тігіпка - 5,6%.
Близькими до проходження у Раду є "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка – 4,8%, та Компартія – 4,1%.
За словами Бекешкіної, "Самопоміч" може ще набрати у рейтингу, оскільки значна частина їхніх потенційних виборців вагались із голосуванням за неї, поки вона була непрохідною.
Опитано було 2025 респондентів у 110 населених пунктах у всіх областях України, крім Криму та Луганській області, квоту якої вибрали в Донецькій області.
Похибка вибірки не перевищує 2,2%.
Шкода, що ОБ і Сильна Україна підтягнули свої показники, таки масована реклама ще впливає на певну частку людей. Також шкода що впали показники Громадянської позиції, але думаю все одно мають пройти.
Головне шо точно не буде комуняк
Ці користувачі подякували: kolbasnik
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dred
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
22 жовт. 2014 22:50 #94382
від Dred
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
Відповідь від Dred у темі Останні соцопитування на тему парламенстських виборів
та і батьківщина з юлькою теж не далеко позаду
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- pruduk
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 901
- Подяка отримана: 319
22 жовт. 2014 22:54 #94383
від pruduk
Відповідь від pruduk у темі Останні соцопитування на тему парламенстських виборів
Бачу, що не всіх людей вчить життя: опозиційний блок і слизняк Тігіпко - це ж ті, хто довів країну до такої біди разом із сім'єю Януковича! Як таке може бути - не розумію!
Ці користувачі подякували: Dj Os
- Алої3
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
23 жовт. 2014 15:46 #94388
від Алої3
Відповідь від Алої3 у темі Останні соцопитування на тему парламенстських виборів
Самопоміч - це щось тіпа мастурбація?...
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Останні соцопитування на тему парламенстських виборів
Час відкриття сторінки: 0.066 секунд