За кого варто голосувати на виборах. Поради від Автомайдан Київ.

  • Pidkova
  • Pidkova аватар Автор теми
  • Новачок
  • Новачок
Більше
20 жовт. 2014 18:18 - 20 жовт. 2014 18:20 #94307 від Pidkova
Нова-стара влада добре перетасувала колоду. У списках віомих партій, окрім відомих політиків діючої влади є командири батальонів і громадські активісти. У той же час, поруч з ними, у списках можна помітити одіозних регіоноалів, ставленикив олігархів, та навіть коханок політиків. Потоки бруду ллються з конкуруючих олігархічних телеекранів на всі партії, що мають бодай який шанс подолати бар'єр і потрапити у Верховну Раду. Вже на повну використовується Адміністративний ресурс і всі технології підкупу виборців, що довели свою ефективність у минулому. За цих умов, є великий ризик того, що в новому складі Ради ми побачим те саме шапіто з професійних акторів. Хіба що регіоналів і комуністів поменшає.

Багато виборців схиляються поставити хрестик навпроти новоствореної політичної сили. Цей варіант теж прорахований політтехнологами. Під ці вибори створено достатньо нових партій, під прапорами котрих до влади хочуть пролізти старі регіонали, корупціонери та грошові мішки.

Розуміючи це, нам - виборцям, дуже складно визначитися і все частіше ми чуємо думку що краще зіпсувати бюлетень, ніж приймати участь у черговій профанації. Проте, такий наш крок гарантує, що відбудеться саме те, чого ми хочемо менш за все. Нова-стара команда зайде у Раду і законсервує систему відносин, яку ми так прагнули змінити на Майдані на чергові чотири роки, чого ми з вами навряд-чи будемо терпіти. І хоча ми можемо пишатися, що нам вдалося вигнати з країни Януковича і його найближче оточення, думаю жоден з нас не хотів би пережити ще один Майдан. Тим паче, що наступний Майдан буде, м'яко кажучи, трохи радикальнішим за попередній.

Змінювати країну набагато краще не на Майдані, а цивілізованим шляхом: шляхом створення конструктивної демократичної більшості чесних людей у парламенті, призначення професійного уряду, проведення європейських реформ, відновлення правосуддя та створення умов для економічного зростання. Тільки так здолаємо ворогів та бідність. Тільки так створимо Україну, в якій будуть хотіти жити наші діти.

Політика - брудна справа. Проте, заради того щоб провести зміни з середини ВР, а не ззовні, багато з наших побратимів з Майдану, Автомайдану та добровольчих батальонів, таки вирішило балотуватись. Хто по мажоритарці, а хто і за партійними списками прохідних партій, куди так жваво запрошували відомих активістів. Задача - зайти в парламент у складі будь якої політсили і потім там об'єднатись. Всі хто балотуються, були активними Автомайданівцями, зараз приймають найактивнішу участь у захисті нашої держави у добровільчих батальонах, або виконуючи тилові функції у якості волонтерів. Також у складі наших делегатів до ВР є багато справжніх борців з коррупцією, які законними методами добиваються докорінних змін в державі яких вимагав, але так досі і не домігся Майдан.

Ні часу ні коштів на проведення передвиборчих кампаній жоден з наших побратимів не має. Якщо ви не є активним користувачем соціальних мереж, чи не маєте можливості самотужки розбиратися у тому хто є хто на виборчому полі, то напевно свій вибір ви будете робити навмання, чи приймете рішення яке відповідає телеканалу, який ви дивитесь найчастіше. Такий вибір буде заздалегідь невірним. Тому для тих, чиї прагнення співпадають з нашими, ми вирішили трохи спростити задачу вибора. Ми зробили шкалу яка відповідає нашому розумінню за які з партій варто віддати свій голос, за які це є допустимим і за які категорично не можна голосувати. Ми врахували досягнення у владі, виконання обіцянок, склад списків у прохідній частині, кількість одіозних кандидатів, спонсорів партій, та багато інших факторів. Також ми надаємо перелік кандидатів мажоритарщиків, яких ми знаємо особисто, і за яких ми можемо поручитись і впевнені в їхніх намірах. Сподіваємось це допоможе свідомо зробити свій вибір за який вам буде не соромно у майбутньому.

Партії:

За Грати:
3. "Опозиційний Блок"
8. "Заступ"
15. "Комуністична партія України".
26. "Сильна Україна".

У Смітник:
14. "Свобода".
23. "Блок Петра Порошенка".
27. "Батьківщина".

Таки можна:
5. "Радикальна Партія Олега Ляшка"
19. "Народний фронт".
20. "5.10".
22. "Об'єднання "Самопоміч".

Таки треба: :)
4. "Правий Сектор"
16. "Україна – єдина країна"
28. "Громадянська позиція".
29. "Громадянський рух України".


Не визначено:
1. Блок Лівих Сил :sick:
2. Ліберальна Партія України
6. Національна Демократична партія України
7. Сила людей
9. Сила і честь".
10. "Нова політика". :sick:
11. "Єдина країна".
12. "Зелена планета".
13. "Партія зелених".
17. "Солідарність жінок України".
18. "Інтернет партія України".
21. "Відродження".
24. "Україна майбутнього".
25. "Конгрес українських націоналістів".



Кандидати мажоритарщики:
Денис Тарахкотелик - округ Вишгород
Віктор Кондратенко - округ 215.
Сергій Оврашко - округ 190

automaidan.org.ua/
Останнє редагування: 20 жовт. 2014 18:20 ким Pidkova.
Ці користувачі подякували: kolbasnik

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
20 жовт. 2014 19:10 #94311 від Dj Os
"Радикальна Партія Олега Ляшка" ?? Ви прикалуєтесь? Я розумію що там бійці АТО в списку є, але окрім них там повно людей олігархів.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
20 жовт. 2014 19:24 #94313 від kolbasnik
згоден на 90%. партія Ляшка на смітник. популісти .
"Об'єднання "Самопоміч". мій вибір.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
20 жовт. 2014 19:31 #94316 від Dentist
А можна посилання з сайту автомайдана, бо знайти не можу у них оцю статтю.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
25 жовт. 2014 11:54 - 25 жовт. 2014 11:56 #94421 від LuK
це........(пристойних слів не знахожу) :blink: Таке бабло тратити коли у країні не найкраща ситуація і гроші потрібні на інше
Останнє редагування: 25 жовт. 2014 11:56 ким LuK.
Ці користувачі подякували: Dj Os, KrOt

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.148 секунд
0
репостів
0
репостів