Треба голосувати за В. Сидора.
Я в Славуті не живу і всього два рази в житті був, але цього вистачило. Місто в будній день справило враження дуже позитивне. Хоч видно, що асфальт на вулицях старенький, але без ям. Тротуари чисті, смітників хаотичних не побачив ніде. Ще приємно вразили вуличні ліхтарі - всі цілі (вулиці з боку залізнич. вокзалу в центр міста). Тріснутих стовпів, як у Шепетівці, там на вулицях не побачиш. Люди мером задоволені, кажуть, у місті є робота, працюють заводи.
Ще одне. Сидор абсолютно позбавлений пихи, чванства і гордині, на що слабують досі деякі наші шепетівські містечкові "діячі". Пересвідчився в особистій розмові з ним.
До речі, Сидор не лише "комунальник", але й приділяє велику увагу розвитку культури в місті (цього про Шепетівку не скажеш). Наприклад - два тижні тому в Славуті відбулася Всеукраїнська конференція істориків, на якій виступали з доповідями дослідники родів Сангушків, Потоцьких, науковці з Хмельницького, Меджибожа, архітектори з Києва, Рівного і т.д. і т.п. Коли в Шепетівці було щось подібне? До речі, з Шепетівки на конференції не було ЖОДНОГО учасника.
Ще одне. В Славуті серед підприємців деяких вже не процвітає жлобство, а знаходяться меценати, які дають свої кошти на розбудову місцевої інфраструктури. Наприклад, нещодавно в Славуті у центрі один із підприємців встановив ошатну каплицю. Що цікаво, той підприємець не любить світитися, але обіцяє місту і надалі допомагати.
Проте, якби нинішній мер Шепетівки балотувався, то я б за нього проголосував. Бо, по-перше, земляки мені ближчі, і, здається, це перший із шепетівських мерів, який не має чванства, пихи і гордині...