Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
та багато кого, бо у кого невиборні посади, то їх зняти було дуже важко. Тепер ця задача значно полугшується, бо є Закон за допомогою якого це можна зробитиmaroshka пише: так у нас уже ж було генеральне прибирання у лютому-березні, кого забули?
а Наливайченко?An пише: Прикольно і справедливо те, що Тимошенко і компанія теж будуть проходити перевірку :
п.с. інститут Андропова це- інститут КДБ СРСРВ том интервью Наливайченко в общих чертах рассказал о своей учебе в Институте разведки им. Андропова, где и получил свое второе высшее образование. «В Институте Андропова я был последним слушателем из Украины. У меня был выбор - остаться там или возвращаться. Я сказал: «Нет, у меня в Украине родители, буду возвращаться», - поведал тогда нынешний и.о. главы СБУ. Однако вместо поставленной точки над «i» лишь появились новые вопросы. Так почему, все же, в официальной биографии Наливайченко места для упоминания об учебе в «лесной школе» СВР не нашлось?
А судді хто ? Хто і за якими критеріями буде обирати членів люстраційного комітету ?Алої3 пише: Ну, тепер усім шепетівським паскудам, як сказав Гіркін, - п...да.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua