Виборчі інформаційні війни на Хмельниччині

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
12 вер. 2014 19:01 #93567 від Dj Os
Якщо не виходить закрити рота журналістам - можна блокувати джерело розповсюдження інформації. Майже добу популярний серед подолян сайт «незалежний громадський портал» заблоковано. Журналіст інтернет видання Віталій Тараненко підозрює що не випадково.

Редакція сайту відверто говорить, що невідомі блокували їхню роботу через публікацію про нардепа. Кажуть, якщо правда комусь очі коле, це не означає, що люди не мають її знати. Блокували роботу ЗМІ і на попередніх виборах. Закрити рота журналістам не соромилися тоді ще кандидати - публічно і у не коректній формі.

Це відео побило рейтинги в ютубі. У 2012-му кандидат буквально погрожував журналісту при виконанні. Зрештою це не завадило йому зайняти крісло у парламенті. Можна тільки уявити скільки тоді так і не оприлюднили інформації і де гарантія, що на цих виборах, уже маючи мандат, не втілить погрози у життя. Більше того, минулої виборчої кампанії на 33-му дивним чином зникало світло. Єфір доводилося проводити з сусідньої будівлі. І це тільки краплі в морі не чесної гри кандидатів, які від виборів до виробів прагнуть придушити свободу слова. Перегони, які нас чекають особливі, адже Президент прийняв рішення про перевибори саме для того аби очистити ВР від недобросовісних політиків.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.088 секунд
0
репостів
0
репостів