В захопленому Новоазовську поширюють інструкції , як поводитись "з миротворцями РФ"

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
31 серп. 2014 14:41 #93349 від Dj Os
На території захопленого Новоазовська поширені листівки інструкції "Як поводити себе з миротворчим контингентом військ РФ".

Про це повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.
"На території Новоазовська російські окупанти продовжують застосовувати методи фашистської воєнної пропаганди, зокрема, поширюються інструкції для мешканців Приазов'я "Як поводити себе з миротворчим контингентом військ РФ", - сказав він.

"В інструкції пояснюється, що мешканці не мають перешкоджати пересуванню російських військ, які, нібито діючи відповідно до Женевської конвенції 1949 року, "прийшли щоб захистити Вас від терористів з незаконної української армії", неухильно дотримуватись комендантської години та бути готовими до можливого звільнення житлової площі для розміщення "миротворчих сил", - зазначив Лисенко.

"Інструкція також пропонує розмовляти на "звільнених територіях" лише російською мовою, надавати "миротворцям" інформацію про місця дислокації ЗС України, підготувати списки українських військових, учасників Майдану, проукраїнських громадських активістів для передачі співробітникам ФСБ, за що городяни отримують додаткові харчі та пільги, а Міноборони РФ гарантує, що "нікого просто так не розстріляють", - додав він.
Українська правда

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.134 секунд
0
репостів
0
репостів