7 серпня.Нові сутички на майдані
Опитування: Що робити з майданом? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Розігнати клоаку |
|
4 | 80% |
Не чіпати святиню |
|
Голоси відсутні | 0% |
Мені байдуже |
|
1 | 20% |
Загальна кількість голосів: 5 ( kolbasnik, lamer85, pan_volodymyr, Dj Os, LuK ) | |||
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні |
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
Тільки що розмовляла по телефону з очевидцем,каже шо весь центр у диму,підпалили шини,летить бруківка,підтягуються менти...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
А що Ви хотіли? Вони свою справу зробили.Dj Os пише: ...але мені не зовсім подобаються методи як це робить Кличко
З ранку дивився Громадське. Показують опухлу від п'янки бидлоту. У бочки б'ють, народ скликають. Лише хто тепер піде?
Зйомка явно замовлена і направлена на те, що пора з активістами та майданом кінчати. Типа, що майдану вже давно немає, залишилося сміття, бомжi та сувенірний базар.
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
хронологія подій та онлайн трансляція з майдану
korrespondent.net/ukraine/events/3402639...onlain-transliatsyia
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Можеш прибрати ці емоційні вислови? Питай просто так чи нідобавила опитування
Ким замовлена? Навіщо? Справді вважаєш, що Кличко замовив громадське? ДурняЗйомка явно замовлена і направлена на те, що пора з активістами та майданом кінчати. Типа, що майдану вже давно немає, залишилося сміття, бомжi та сувенірний базар.
Майдан давно пора демонтувати, залишити лише пам'ятки в місцях де загинуло найбільше людей. Майдан же ш не якась географіна точка, майдан в головах у людей і якщо раптом знадобиться то люди і так зберуться, для цього в центрі Києва не обов'язково розводити антисанітарію та збирати сумнівних персон.
Хоча взагалі вигорівший Будинок профсоюзів треба відремонтувати, та віддати його під музей Майдану з можливість швидко його переобландання в разі потреби на штаб революції. Таким чином і центр міста буде в хорошому вигляді і засторога будь якій владі буде.
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
не можу,не редагуєтьсяDj Os пише: Можеш прибрати ці емоційні вислови? .
якщо не важко,то забери клоаку та святиню
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
Dj Os пише:
Ким замовлена? Навіщо? Справді вважаєш, що Кличко замовив громадське? Дурня
Стандартна підготовка громадської думки. Щоб при силовому розгоні народ не дуже обурювався.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
Dj Os пише: Вибач мене, але про те що Майдан в такому вигляді не потрібен кияни вже говорять давно і я з ними погоджуюсь. Якби думку хтось готував, то спочатку був би вал сюжетів по телебаченню, натомість канали вже почали підхоплювати цю думку згодом.
Я нічого проти не маю. Давно дивився "Радио Вести Украина" (там камера в студії) і попав на опит - чи потрібний ще майдан. Переважна більшість була за те, щоб його прибрати.
Я хтів сказати, що під час подій Громадське дивиться чимала кiлькість населення. Аж слина з рота капає. Прямий ефір таки.
І коли запахло смаженим, ТБ оперативно натякнуло - не лізьте, все йде як належить.