У Луганську - вибухи та постріли, мешканців просять не виходити з дому

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
06 лип. 2014 16:55 - 06 лип. 2014 16:55 #92090 від Dj Os
У Луганську - вибухи, в деяких районах стріляють.
https://pbs.twimg.com/media/Br25_WPIMAAQrXv.jpg:large
Про це повідомили у прес-службі Луганської міськради. Згідно з повідомленням, за інформацією мешканців, перекрита вулиця Будьонного.
Мер міста Сергій Кравченко звернувся до жителів з ​​проханням зберігати спокій, не виходити з дому і без крайньої необхідності не пересуватися по місту.
Як повідомили у прес-центрі АТО, терористи ведуть активний вогонь з артилеристських систем по житловим кварталам в районі залізничного та автовокзалів Луганська.
"Підрозділами сил АТО проводиться комплекс невідкладних заходів щодо нейтралізації цінично підступних дій бойовиків та їх повної ліквідації", - заявили у прес-центрі.
Разом з тим через регулярні артилерійські обстріли у приміських селищах Луганська відсутні електроенергія, подача води і газу.
Так, в результаті пошкодження високовольтних ліній передач з 15:00 5 липня була відсутня подача електроенергії в Жовтневому районі (п. Червоний Яр, п. Мала Вергунка, п. Велика Вергунка, кв. Дзержинського (частково), вул. Смоленська (частково), вул. 30 років Перемоги (51 будинок), кв. 60 років утворення СРСР (6 будинків), вул. Тухачевського 11а, 11б), вул. Навчальна), в Кам'янобрідському районі (вул. Тракторна, вул. Курчатова, вул. Виноградна). До 17:00 світло було подано в будинки луганчан, рім селища Червоний Яр.
У вечірній час в результаті обстрілу і пошкодження опор ліній електропередач сталося відключення електромережі по вул. Комісара Санюка, вул. 395 Шахтарської дивізії, вул. 1905 року, п. Тепличний вул. Виноградна. Відновлення у зв'язку зі складною обстановкою поки не здійснюється.
У зв'язку з відсутністю подачі електроенергії на насосні станції з 15:00 відсутнє водопостачання на східних кварталах Жовтневого району і в Ленінському районі. Подачу води відновлено до 22:00.
Через артилерійського обстрілу і пошкодження газопроводу середнього тиску відсутнє газопостачання у п. Червоний Яр, вул. Александрова в будинках 31-63, 36-64. Аварійна бригада для відновлення не допущена до місця проведення ремонтних робіт через блокпост.
У Кам'янобрідському районі 1:42 в провулку Сеченова також через обстріл був пошкоджений газопровід. Аварійною службою накладено фланець, подача газу відновлена.
Українська правда
Останнє редагування: 06 лип. 2014 16:55 ким Dj Os.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.086 секунд
0
репостів
0
репостів