- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Журналісти ТСН прожили у глибинці Росії і привезли шокуюче відео
Журналісти ТСН прожили у глибинці Росії і привезли шокуюче відео
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
а нам хіба хтось нав"язує такий спосб життя.який показано у сюжеті?
на справді і в нас такого можна поназнімати,навіть цікавіше.
Все не від держави залежить а від менталітету людини.
Якщо їх влащтовує таке скотське життя - то хто їм доктор?
Були в мене раніше такі сусіди алкашня...
у 1 кімнатній квартирі їх проживало 5 чоловік+постійні гості непонятні...(центр міста)
У квартирі була відсутня каналізація,вода,газ,світло....все відключили за неуплату.
А унітаз вони самі розбили.То нужду справляли з балкону 5 поверху
якось сусідка ,що проживає поверхом нижче , ненароком постраждала від того
бо по наївності спочатку подумала шо почався дощ...
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Але, нажаль, я був тільки-но вчора у 3-ьох села нашого району - звиняйте, товариші, але аж плакати хотілось. Теж тріллєр можна такий зняти.
- LuK
- Адміністратор
на дворі 3-те тисячоліття,а деякі люди до цього часу живуть у глиняних хатах-мазанках де немає підлоги.тільки земляні поли.(я їх називаю Шевченківськими хатками)
молоде покоління мабуть навіть не знає. що це таке)))
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Адміністратор
Ну нема грошей,ну бідно живем,але саме елементарне -ЧИСТОТА, не коштує великих грошей.
Старі будівлі,згідна,але підмести підлогу та помити вікна можна було б? Пофарбувати та підштукатурити теж великих грошей не коштує.головне бажання.
чи це теж держава повинна зробити?
п.с. як казав проф.Преображенский.
(с) Что такое эта ваша разруха? Старуха с клюкой? Ведьма, которая выбила все стекла, потушила все лампы? Да ее вовсе и не существует. Что вы подразумеваете под этим словом? ... Это вот что: если я, вместо того, чтобы оперировать каждый вечер, начну у себя в квартире петь хором, у меня настанет разруха. Если я, входя в уборную, начну, извините за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать Зина и Дарья Петровна, в уборной начнется разруха.
Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах.
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
Так я і думав. Це общаги біля ткацької фабрики. Про це не варто і говорити. Такі будинки завжди і скрізь були гадючниками.
А тепер фабрика, швидше за все, від них відмовилася.
Щоб тримати такі будинки потрібно чимало грошей. А хто ж їх дасть?
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Старуха с кLukой?...LuK пише: в мене їх "нормальність" викликає великі сумніви.
Ну нема грошей,ну бідно живем,але саме елементарне -ЧИСТОТА, не коштує великих грошей.
Старі будівлі,згідна,але підмести підлогу та помити вікна можна було б? Пофарбувати та підштукатурити теж великих грошей не коштує.головне бажання.
п.с. як казав проф.Преображенский.
(с) Что такое эта ваша разруха? Старуха с клюкой? Ведьма, которая выбила все стекла, потушила все лампы? Да ее вовсе и не существует. Что вы подразумеваете под этим словом? ... Это вот что: если я, вместо того, чтобы оперировать каждый вечер, начну у себя в квартире петь хором, у меня настанет разруха. Если я, входя в уборную, начну, извините за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать Зина и Дарья Петровна, в уборной начнется разруха.
Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах.
- vasyok
- Учасник-експерт
- Дописи: 101
- Подяка отримана: 56
LuK пише: в мене їх "нормальність" викликає великі сумніви.
[/u][/b].[/i]
Згоден на всі 100 %. Згадалося як з мамою декілька років тому поїхали у Старосинявський район на проводи. Звичайне забите село, але всі паркани побілені, в дворах чисто, на городах виполено, хатинки хоч і старі, проте вибілені і пофарбовані. Люди працюють з ранку і до самісінького вечора. Та навіть взяти Шепетівський район - сам знаю людей які ледве ходять але знаходять сили щоб в хаті завжди був порядок і чистота.
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
Моя бабуся в Судилковi ледве на ногах стояла, але на Великдень хатина була вибілена.
До смішного доходило. Прополює город, впаде і лежить. Сусіди йдуть, на ноги поставлять, вона далі травичку смикає. Ходити могла, а встати з землі ніяк.
До речі, земляні підлоги, застелені соломою теж пам'ятаю. Солом'яний дах - само собою.
Думаю, що дід астму заробив якраз від постійної вогкості.
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Журналісти ТСН прожили у глибинці Росії і привезли шокуюче відео